merhaba, geçenlerde meksika stratımım manyetiklerini köprüye tone zone s sapa chopper gelecek şekilde değiştirdim.
sap için esasen hot rails düşünüyodum ama ankarada sadece kıvılcımda olduğu (aynı zamanda tr distribütörü duncan ve dimarzionun) ve onlar da 2-3 hafta "en erken" dedikleri için vazgeçtim tabi 2 manyetik için vereceğim fazladan 40 dolar da cabasıydı.
nası bi amfi ve setup kullanıyosun bilmiyorum ama bana kalırsa tone zone s hard rock için "ideal" bi manyetik değil, bir kere bas-mid karakterli, ben, gitarım da amfim de tiz karakterli olduğundan, manyetikler zaten çöp olduğundan, yüksek output ve geniş mid range istediğim için seçtim ve dediğim gibi sana tavsiye etmem.
sanırım senin için (dimarziolar ve single görünümlü humbuckerlar arasından) en uygunu "super distortion s" olur. bana kalırsa meksika stratların üretimlerinde bi standart yok o yüzden gitarın benimkinden biraz daha farklı olabilir ama eğer hard rock yapıyor olsaydım herhalde başka bir dimarzio seçmezdim. ayrıca s. distortionın f-spaced olan humbuckerı da var. (o da 105$)
şu ana kadar bahsettiğim manyetiklerin hepsi 4 yönlü bağlantıya sahip, istersen push pull olayı da ekletebilirsin.
@ leonjohancool: chopperı cidden köprüde mi kullandın?
biraz bahsetsene?