Sizce Hangisi Tercih Edilmeli (Enstrüman Kablosu)

Levonidas

Levonidas

2 ürün arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yada başka bir önerisi olan varmıdır

PW al geç Fender kötü. Hatta direkt 200 daha koy şunu kullan.

bunu görmemiştim hocam bir bakayım buna da

Fender genelde fiyatını hak etmeyen kablolar yapıyor ederinden pahalı yani, elbette kullanılır üzmez ama ederi değil. O fiyata PW, Mogami, Klotz alınır.

Gitarlarımın hepsine Fender deluxe kullanıyorum,neresi kötü olarak görünmüş anlamadım.

Attığın iki üründe iyidir gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Hocam aslında fenderin uzunluğu bana göre tam idealdi ama hiç kullanmadığım için içime bir kuşku düştü devre kesicili kablo almaya gerek varmı ona da tam karar veremedim kullanan varsa tecrübelerini duymak isterim

Hocam aslında fenderin uzunluğu bana göre tam idealdi ama hiç kullanmadığım için içime bir kuşku düştü devre kesicili kablo almaya gerek varmı ona da tam karar veremedim kullanan varsa tecrübelerini duymak isterim

Ya bu tercih meselesi, devre kesici olması şart değil les paul yoksa kill switch yapıcam diyorsan al ya da sahnede cart diye jakı çekme huyum var basıp da çekerim diyorsan al, olmazsa olmaz bir şey değil ben angled uçsuz kablo kullanmam mesela o önemli benim için, uzunluk da tabi yine tercihe göre ben 4 kablolu yöntem kullandığım için 4 tane 3 metre PW kullanıyorum ama ileride çok daha büyük bi sahnede lazım olur mu 6 metre bilmiyorum, amfiyi monitör gibi kullanırsam yine 3 metre yeter gibi ama bakalım yani çok 3 metreyi aşan kablo kullanmak istemem analog setupta, 1.5 da yetmez, ev için alacaksan 1.5 yeterli tabi.

Ya bu tercih meselesi, devre kesici olması şart değil les paul yoksa kill switch yapıcam diyorsan al ya da sahnede cart diye jakı çekme huyum var basıp da çekerim diyorsan al, olmazsa olmaz bir şey değil ben angled uçsuz kablo kullanmam mesela o önemli benim için, uzunluk da tabi yine tercihe göre ben 4 kablolu yöntem kullandığım için 4 tane 3 metre PW kullanıyorum ama ileride çok daha büyük bi sahnede lazım olur mu 6 metre bilmiyorum, amfiyi monitör gibi kullanırsam yine 3 metre yeter gibi ama bakalım yani çok 3 metreyi aşan kablo kullanmak istemem analog setupta, 1.5 da yetmez, ev için alacaksan 1.5 yeterli tabi.
Hocam elimde eski bir 3 metre kablo var oda bana ev stüdyosu için fazla uzun geliyor 1,5 metre olarak diğer modellere baktım ama seçenek yok gibi genelde hep 3 metrelik kablolar var.

Galiba bunda karar kıldım gibi fikrim değişmeden hemen almama lazım 😂

Attığım model A serisi G serisinin bir üstü ve devre kesici var ama çok farketmez ikisi de oksijensiz bakır kablo, ikisinin de kapasitansı düşük, al gitsin.

Geri