SLAYER SOUNDU yakalamam için
Abiler (abimi demem gerekiyo bilmiyorum ben 21 yaşındayım) cevaplarınız için öncelikle çok teşekkürler,neyse tıraşı keselim.
Emg-81 kullanıyolar demek,eveet sanırım oyle bişey,ama ben bunu nasıl alırım,mg15cdr amfimi zor almışım ayrıca öğrenci bi adamım ben yaa.
Abi biriniz mt2 ile slayer'a yakın ton alabilirsiniz diyo birinizde alakası yok diyo,yanlış anlamayın sizin birbirinize karşıtlığını söylemiyorum.Benim kafam karıştı,şimdi
Slayer' yakın sound alabilmem için bana tam olarak gerekli en yakın pedal nedir(ha bu arada pedalla olacak bi iş gibide olmadığını biliyorum slayer sound'unun ama yakın tonlar,benzeri sert tonlar,tatmin edici thrash metal tonları benim istediğim) pedalı acaba bileniniz var mı ve fiyat civarı nedir 100$ civarı olsa iyi olur?
Emg-81 bizi aşar,gücümüz yetmez(fiyatınıda bilmiyom ya ama garanti pahalıdır + buna uygun amfide alacam ki ben şu anki amfimi zar zor almışım)
Not:
Skull_krusher dediğinde biraz mantıklı ol,jeff henneman ve kerry king gibi çalabilen çok ender gitarist varken benden,daha yeni başlayan biri olarak(başlığımda belirtmişim) bunu beklemen çok saçma be.
Benim istediğim slayer'a yakın tonlar yakalayarak,daha azimle,zevkle,bıkmadan çalmak ve çalışmak,çünkü şu an zevk alamıyorum.
Always_thrash
Long_live_thrash_metal_