Solak elektro gitar seti önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan erenw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sürekli solak gitar (elektro) bakıyorum ama set veya ucuz yok sağ gitarlara bakıyorum setleri var ve ucuzlar onerebileceginiz solak elektro gitar seti varmı

Bende solagim ya ne olcak bu solaklarin durumu ustelik solak gitarlar daha pahali ama ben sanirim taksitle blackstar id core 40 v4 ile Ibanez Grg170DxL alacam gitar 13.000 amfi 9000 su ucuz setlerden uzak durmak gerek sanirim ileride gitar yukseltecegin icin taninmis bir marka alip satmasi daha kolay olacaktir.

1000013117.webp

Hendrix gibi sağlak gitarı ters çevirip çalın : ))

Solak da olsanız normal gitar çalabilirsiniz. Hatta belki daha kolay bile öğrenebilirsiniz. Günlük hayatta solaksınız diye gitar da solak olsun diretmesi yapmayın.
Sonuçta daha az kullandığınız elinizi de illa ki eğitmek zorunda kalacaksınız. Standart gitarlarda klavyedeki eliniz sol el olacağından bu aşama sizin için daha kolay olur diye düşünüyorum.

Solak da olsanız normal gitar çalabilirsiniz. Hatta belki daha kolay bile öğrenebilirsiniz. Günlük hayatta solaksınız diye gitar da solak olsun diretmesi yapmayın.
Sonuçta daha az kullandığınız elinizi de illa ki eğitmek zorunda kalacaksınız. Standart gitarlarda klavyedeki eliniz sol el olacağından bu aşama sizin için daha kolay olur diye düşünüyorum.
Arkadaslarimin gitarlarini cok defa denedim ama her defasinda nedense tuhaf geldi bu tuhaflik soyle ifade edilebilir yeni gitar calmaya baslayan bir birey gibi degilde elini yeni kullanmayi ogrenen bir birey gibi hissettirdi.

Arkadaslarimin gitarlarini cok defa denedim ama her defasinda nedense tuhaf geldi bu tuhaflik soyle ifade edilebilir yeni gitar calmaya baslayan bir birey gibi degilde elini yeni kullanmayi ogrenen bir birey gibi hissettirdi.
Emin olun bizde de aynı his oldu. Biz de daha az kullandığımız klavyedeki sol elimiz için aynı şeyi hissettik. O kadar zayıftı ki parmaklar, ilk zamanlar baya kramp girmiş gibi ağrıyordu. Baya sıfırdan kas geliştirdik...
Sıfırdan başlıyorsanız gerçekten hangi elinizi kullandığınızın önemi yok.
Gary Moore normalde solak, Steve Morse solak, Mark Knopfler solak ama standart gitarları kullanıyorlar...

Geri