haklısın. ama yıllardır dinlediğim metallica'nın bu hali üzdü beni yine de...JediMaster demiş ki:Pek çok açıdan bazı cesur sahnelerin belgesele konması da Metallica'nın bu tür konulardaki tipik gözükaralığı..
bence çok çirkin bi hatun ama herkese göre deişir tabiki.mad demiş ki:seek n destroy çalan bassci hatuna hasta oldum ben 🙂
Ya ben bir yandan amerika da gösterime giriyor diye duyuyorum bir yandan da orjinal vcd lerini görüyorum.Ne iştir anlamadım.s_hifty demiş ki:nerden bulcaz bunu yoksa hepiniz istanbul film festivalindemi izlediniz
s_hifty demiş ki:nerden bulcaz bunu yoksa hepiniz istanbul film festivalindemi izlediniz
zerck demiş ki:bence çok çirkin bi hatun ama herkese göre deişir tabiki.mad demiş ki:seek n destroy çalan bassci hatuna hasta oldum ben 🙂
dvd yok bende valla netten indiriveririm hiç acımam 😛 ama altyazısını bulabilirmiyizmad demiş ki:s_hifty demiş ki:nerden bulcaz bunu yoksa hepiniz istanbul film festivalindemi izlediniz
orjinal dvd leri var, p2p programlarindan netten de indirebilirsin ama ses kalitesi cok dusuk, o yuzden dvd sini al satiliyor cogu yerde..