SS manyetikli gitar ile metal çalınır mı?

• Konuyu açan Konuyu açan gear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SS manyetikli gitar ile metal çalınır mı? Prosessör var çalabilirim diye düşünüyorum alıcağım gitar ya mustann 60s ss ya da strat hss mustang favori gitarım onu istiyorum ama sertde çalıyorum sorun olur mu? Ya da SS'den HS'ye geçirmek zor mu?

bu kanuna kurala bağlı bir şey değil... çalarsın... çalarsan da kapına zabıta dayanmaz
ama keyif alır mısın? sanmam ... ne o gitar ne o manyetiklerin harcı değil bu
yani paçalı donla yüzülür mü, evet ama mayo daha iyi.. suda batmazsın donla ama yüzme yarışı yapamazsın
ya da bornozla kayak yapılır mı, kayarsın, biraz üşürsün ama kayarsın... ama kayakçı olur musun, hayır
örnekler çoğaltılabilir....
sormana gerek yok yani... çal olmazsa başlarsın ekipman arayışına

Single manyetik distortion'da fazla gürültülü olur. Elinle tellere basıp susturduğunda bile epey dip ses gelir amfiden. Ama çalan çalar tabi. Herkesin hayatına kimse karışamaz.

Single manyetik distortion'da fazla gürültülü olur. Elinle tellere basıp susturduğunda bile epey dip ses gelir amfiden. Ama çalan çalar tabi. Herkesin hayatına kimse karışamaz.
Gitarı çok beğeniyosan alırsın bridge manyetiğine single boyutunda humbucker takarsın olur biter
bu kanuna kurala bağlı bir şey değil... çalarsın... çalarsan da kapına zabıta dayanmaz
ama keyif alır mısın? sanmam ... ne o gitar ne o manyetiklerin harcı değil bu
yani paçalı donla yüzülür mü, evet ama mayo daha iyi.. suda batmazsın donla ama yüzme yarışı yapamazsın
ya da bornozla kayak yapılır mı, kayarsın, biraz üşürsün ama kayarsın... ama kayakçı olur musun, hayır
örnekler çoğaltılabilir....
sormana gerek yok yani... çal olmazsa başlarsın ekipman arayışına
Herkese teşekkürler HSS strat cv aldım.

Geri