Elimde 93 model squier japan stratocaster(sss) var.klasik strat tonlarını alıyorum clean tonlarına bayılıyorum ama distortion problem oluyor.hard rock grubum var deep purple ac-dc led zeppelin ağırlıklı çalıyoruz.Elimden çok pedal geçmemesine ragmen kullandığım pedallar (çoğunlugu boss ağırlıklı,) tek başına boğuk bi tona sahipti yani tek drive pedalı iş görmüyor.örneğin boss sd-1 fena olmayan bi pedal ama direk inputtan girince hafif boğukluk oluyor.ds-1 de de öyle.ama ikisini bir çalıştırınca cayır cayır birşey çıkıyor ortaya.
Yani benim istediğim tek başına boğuk ton vermeyen adam gibi bir pedal 🙂 tek başına sırtlayıp götürecek bi drive pedalı arıyorum.ya da benim istediğimi tri-ac gibi preamp pedalları da verebilir ama hiç preamp pedalı kullanmadım.
Fiyat olarak belirli bi limitim yok ama abartılacak fiyatlara da bütçem yetmez.(bu arada genellikle stüdyoda çalıyoruz yani büyük amfilerde..)
bu arada uçuk tonlar arayan bi gitarist değilim. ac dc tarzı bi drive arıyorum ya da biraz daha sert olabilir..
teşekkürler
Yani benim istediğim tek başına boğuk ton vermeyen adam gibi bir pedal 🙂 tek başına sırtlayıp götürecek bi drive pedalı arıyorum.ya da benim istediğimi tri-ac gibi preamp pedalları da verebilir ama hiç preamp pedalı kullanmadım.
Fiyat olarak belirli bi limitim yok ama abartılacak fiyatlara da bütçem yetmez.(bu arada genellikle stüdyoda çalıyoruz yani büyük amfilerde..)
bu arada uçuk tonlar arayan bi gitarist değilim. ac dc tarzı bi drive arıyorum ya da biraz daha sert olabilir..
teşekkürler