şimdi şunu yine belirteyim amacın çok önemli 10.000$'a benim kafama göre ikinci el aletler ve demirbaşları sıfır almak suretinde bu işin kralını yaparsın bütçen süper 😉
gitarlar varmı amplileriyle beraber yaa bateri???????????
hayır yanii studyo kavramı içinde enstrumanlar dahil olmaz eğer enstrumanlar yoksa $$'ı çok iyi değerlendirmek gerekir :!: :roll: eğer böyle ise daha fazla$$$$$yada orta kalite enstrumanlar :?
kanal kayıt yapcam, performans oynuycam ve özel bişeyler yapacam diyorsan sana bir kaç fikir verebilirim ben sana şimdi bi adress vericem
mixerlere,monitörlere,kızaklara,portablelere bibak satış fiyatlarını gör
ürünlerde tavsiyeler= behringer,mackie,tascam favorilerim zaten burda dünya üzerindeki tüm markalar var 😉
==guitarampkeyboard==. googleden arat
heee sormayı unuttum tutucağın ev,garaj,studyo,kazan dairesi yada herneyse akustik açıdan ehemmiyetli bir yerdemi??yani millet kafayı çizer haaaaa eğer değilse 4.000$ yalıtıma gidicek ve biraz daha para biriktirmen gerekecek!!!!ben doublexdeydim yani komşumuz falan yoktu en yakın komşu 20 metre ilerdeki blokdu millet zangır zangır kapımı tekmeliyordu!!bu ne ses yauuuu diye.
aletlere bak bi fikrini söyle ama eğerki (açık konuşalım ) bu işte acemiysen anlamam düzenekten,markadan,sound'dan diyosan vekeyif için yapıyorsan hiç girişme yazık olur parana haaaa!!!!
istanbul piyasasını iyi bilen elemanlar var galiba sende istanbuldasın :roll:
pyramind'ede bi danış bakam belki bildiği toptancılar yada arkadaşları vardır kesin cevap için bekle akşama kadar 😉