Şu kısmı kulaktan çıkaramıyorum, yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar selam konu absürt gelebilir belki daha az önce foruma giriş yaptım mazur görün.

Şu şarkıdaki gitaristin attığı soloda şu kısmı çıkaramadım. Buradaki teknik nedir? Çok kısaca yardım geçerseniz memnun olurum.

(Solo 1:54'te başlıyor, bahsettiğim kısım ise 2:19'daki kısım)

Hocam tam olarak tabını çıkaramam ama sanırım ince mi teli üzerinde nota basıp sonra boş mi teline basıyor sürekli. Teknik ismini bilmiyorum ama ACDC'nin thunderstruck riffine benzer bi şekilde olması lazım

Hocam tam olarak tabını çıkaramam ama sanırım ince mi teli üzerinde nota basıp sonra boş mi teline basıyor sürekli. Teknik ismini bilmiyorum ama ACDC'nin thunderstruck riffine benzer bi şekilde olması lazım
Hocam ben de öyle düşünmüştüm ama korkarım öyle yapmıyor. Biraz yavaşlatıp dinlerseniz de sürekli tekrarlanan bir mi notası yok, ya da ben tamamen yanlış çıkarıyorum ama dediğiniz gibi çaldığımda buna yakın bir ses çıkmıyor

Hocam bu songsterrden ai ile tab oluşturma ücretli galiba değil mi.? Pro üyelik mi var yoksa başka şekilde yapılıyor mu? Ben bir şarkı denedim tüm şarkıyı yapmadı çünkü ücretsiz versiyonda

Geri