2 yıl evvel bir Sx strat aldım.Aldığımda gitar hakkında pek bilgim yoktu. Şimdi kendimi çok geliştirdim yeni bir gitara geçme zamanım çoktan geldi ama dolar kurunda maalesef böyle bir imkanım yok. Gitarın perdelerinin fotoğraflarını koyacağım aşağı. Bazı perdelerde buzzing var ve sap ayarından kaynaklı bir buzzing değil.İzmirde bir luthiere götürdüm ve tesviye işleminin gerektiğini söyledi. Fiyatı biraz pahalı geldi yaptırmadım. Aradan biraz süre geçince tekrar bakıma götürdüm ve o buzzing sorununu tekrar söyledim. Gitardaki buzzingin makul olduğu ben senin yerinde olsam çok takmazdım bu seviyede buzzingi dedi. O gün peki diyip evime döndüm sonrasında ben biraz takıntılı olduğum için bu buzzingler benim kulağımı tırmalamaya başladı. Entonasyonda da hafif kaymalar olduğunu duyabiliyorum şu an.
Sizce gitarın komple perdelerini değiştirmeli miyim toksa tesviye yeterli olur mu?
Eğer perdeleri değiştirirsem modifiye işine girerim. Bu gitarı adam etmem lazım.
Yardımcı olanlra şimdiden teşekkürler.

Sizce gitarın komple perdelerini değiştirmeli miyim toksa tesviye yeterli olur mu?
Eğer perdeleri değiştirirsem modifiye işine girerim. Bu gitarı adam etmem lazım.
Yardımcı olanlra şimdiden teşekkürler.