SX vs Player II

Merhaba, bu zamana kadar elime geçen gitarlar epi lp special, sx ash tele, sx ash strat oldu.
Şuanda da elimde potansları ve switchi dimarzio ile değişen bir sx thinline tele var.
Fender logosu ve kalite açısından Fender headstocklu bir telecaster istemişimdir hep, fakat uzun zamandır piyasaya bakmadığım için fiyatlara pek hakim değilim.
Sarı sitede 60-70 bandında amerikan teleler bulunuyor fakat şuan gitara o kadar nakit yatırmak istemiyorum.
Hepsiburada gibi sitelerde player 2 serisi teleler taksit ile satılıyor. Baktığım sitelerde 53-55k bandında ve 9 taksit seçeneği var.
Sorum şu; Mexican fender aldığımda sx ile kıyasla arada uçurum farkı bir kalite hissedilir mi? Siz bu konuda ne yapardınız? Buna bu kadar para niye verdim, belki daha sonra US tele alırdım dedirtir de pişman eder mi?

Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim..

55.000'e taksitle Amerikan Fender satan magaza olarak mi sordun?

"Siz bu konuda ne yapardınız? Buna bu kadar para niye verdim, belki daha sonra US tele alırdım dedirtir de pişman eder mi?

Ben bu soruna istinaden yazdim. Taksit, fiyat, konum vs... falan bunlar tabi onemli degiskenler ama cozebilirsen 50bin ustune meksika sifir alacagina, 2. el USA daha mantik diyorum.

Geri