rudy ayoubgeçen sene gördüğüm hoş video
rudy ayoubgeçen sene gördüğüm hoş video
geçen sene gördüğüm hoş video
Yani hem kopya çekip hem de daha kötü yapmak. Bu tip videoların daha güzelini orijinal yapandan izleyin. Kaç kere izledim hala gülerim. Bizimki gereksiz muhabbet ve kötü oyunculuktan dolayı olmamış.
Bizim yutupçuların alayı böyle. Milyon üyesi olan bile yurt dışından araklama içerik üretiyor. Maksat kısa yoldan köşeyi nasıl dönerim?Abi bari birebir kopyasını yapmasaymış. Bu ne tembelliktir arkadaş ya.
ilk beş yıl evet. ilk zamanlar kulağın enstrumanın arasındaki herşeyi çıkart.video tab vs. kulağın çalışmazsa gerisi yalan.audio kayıt aç kulaktan tüm sesleri bulana kadar isterse 500 defa geri al tekrar dene. başka türlü gerçek müzisyen olunmaz.duyduğunu çalabilmen gerek okuduğunu gördüğünü değil 😁Arkadaşlar sizce hem gam bilmek nota okuyamamak ama bilmek ama buna rağmen tab bakmak kötü, zaralı mıdır?
Ustam peki kulak çtan çıkarmaya ne dersinizDietrich Buxtehude de bakayim 'isimi tabla hallediyorum' diye bakalim sana alman ekolunun hangi secmece kufurlerini ediyordu 😀
Arkadasim bak, 'bence' diyerek basladigin bir metinde geneli ilgilendiren bir konu icin fikir belirtemezsin. Bak yukarida @Fenderstrat4 arkadasimiz guzel bir dille gayet anlasilir sekilde 'neden nota?' Sorusunun cevabini vermis.
Ha sen bu yazinin uzerine cikip ' hic gerekli degil!' Ve uzerine birde 'orkestrayla calmana engel degil' diye laf edersen boyundan buyuk laf etmis olursun.
Herkes nota biliyor diye Paganini calmak zorunda degil, veya Buxtehude eserlerini gitara uyarlamak zorunda da degil. Ki her donem oldugu gibi barok donem muzigide hakkiyla icra etmek isteniyorsa ayrica uzmanlasilmasi gereken bir konu. Yani besteci-eser-icraci yaristirmasi bu konuda cok sacma olur.
Neyi? Derim. Yani neyi kulaktan çıkarmak? Mesela Duman "Ah" mi yoksa "Concierto de Aranjuez" mi?Ustam peki kulak çtan çıkarmaya ne dersiniz
Mesela ben kulaktan tüm kısımını olmasada bağzı ksımını çıkartabilirim bazı şarkıların mesela bethoven einsNeyi? Derim. Yani neyi kulaktan çıkarmak? Mesela Duman "Ah" mi yoksa "Concierto de Aranjuez" mi?
Ustam demişsin teveccüh etmissin teşekkür ederim ama henüz usta olamadık. Umarım bir gün o da olur.
Bethoven fur elise bağzı kısımları , İzzy stradlin Lot to learn, Europe final countdown piyano introsu , Deff Lepard Pour Sugar on me ara riffiNeyi? Derim. Yani neyi kulaktan çıkarmak? Mesela Duman "Ah" mi yoksa "Concierto de Aranjuez" mi?
Ustam demişsin teveccüh etmissin teşekkür ederim ama henüz usta olamadık. Umarım bir gün o da olur.
Adam sınır tanımıyor. Kendisi henüz 3 yaşında iken forumda açılan başlıkları hortlatmış. (Ciddiyim; 2005 başlıklarını hortlatıyor adam...)kahrolsun bağzı tablar 😄
Ben su içmiyorum 🙂Adam sınır tanımıyor. Kendisi henüz 3 yaşında iken forumda açılan başlıkları hortlatmış. (Ciddiyim; 2005 başlıklarını hortlatıyor adam...)
En son girdiği bir başlıkta kendi mesajına reply yapmış.
İyi niyetli ama, galiba içtiği suda bir şey var 🤣
Hangi kulaktan? Mesela bı hocam vardı benim, sol kulağı absoluttu. Ama sağ kulaktan çıkmıyordu. Kulak önemli.Mesela ben kulaktan tüm kısımını olmasada bağzı ksımını çıkartabilirim bazı şarkıların mesela bethoven eins
Bethoven fur elise bağzı kısımları , İzzy stradlin Lot to learn, Europe final countdown piyano introsu , Deff Lepard Pour Sugar on me ara riffi
Gülpembe İntro ve akorları, Kurban yine
Ben su içmiyorum 🙂
Odakarını bilmiyorum absolotmuyum sanmıyorum 4 yıldır gitar çalıyomHangi kulaktan? Mesela bı hocam vardı benim, sol kulağı absoluttu. Ama sağ kulaktan çıkmıyordu. Kulak önemli.