Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar. Elimde samsung tablet var bir de m-audio solo ses kartı var. Elektro gitarımı tablette de kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim hangi programı kullanmam gerekiyor acaba?
Selam arkadaşlar. Elimde samsung tablet var bir de m-audio solo ses kartı var. Elektro gitarımı tablette de kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim hangi programı kullanmam gerekiyor acaba?
Ses kartım m-audio solo onun için de type c dönüştürücü aldım. Taktığımda kulaklığa gitarın clean tonda sesi geliyor ama başka tonlarda nasıl yapacağımı bilemedim
Ses kartım m-audio solo onun için de type c dönüştürücü aldım. Taktığımda kulaklığa gitarın clean tonda sesi geliyor ama başka tonlarda nasıl yapacağımı bilemedim
M Audio familyasında m-track duo hd modeli Android cihazlara kayıt yaptığını vaaediyor. Yani elindeki solo ile kayıt dene ama M-Audio'nun o cihazla Android cihazlara kayıt yapacağına dair bir taahhüdü yok.
Ben prosesörümden çıkış alıp ses kartının(Roland Go Mixer Pro X) enstrüman girişine bağlayıp öyle kayıt alıyorum.