ironmaan 2 Aralık 2020 #1 Tellerin yüksekte ve sapın dümdüz olmasına rağmen özellikle en üst telin cızırdaması neyden kaynaklanıyor olabilir
Tellerin yüksekte ve sapın dümdüz olmasına rağmen özellikle en üst telin cızırdaması neyden kaynaklanıyor olabilir
fjc 2 Aralık 2020 #2 Fretlerin hepsinin esit yukseklikte olmamasindan kaynaklanabilir... Gitarin sapini (truss rod ayari ile) hafif ic bukey yapmayi deneyebilirsiniz; bir ihtimal cizirdama sorununa fayda edebilir.
Fretlerin hepsinin esit yukseklikte olmamasindan kaynaklanabilir... Gitarin sapini (truss rod ayari ile) hafif ic bukey yapmayi deneyebilirsiniz; bir ihtimal cizirdama sorununa fayda edebilir.
dalyaprak 2 Aralık 2020 #3 yagizsahan demiş ki: Tellerin yüksekte ve sapın dümdüz olmasına rağmen özellikle en üst telin cızırdaması neyden kaynaklanıyor olabilir Hepsini görmek için tıklayın... 25.5 skala bir gitara Malmsteen gibi 8-38'lik takıp veya 9-42'lik takmışsınızdır. Don lastiği gibi gevşek geliyordur. Hele ki Mi Bemol akordluysa.
yagizsahan demiş ki: Tellerin yüksekte ve sapın dümdüz olmasına rağmen özellikle en üst telin cızırdaması neyden kaynaklanıyor olabilir Hepsini görmek için tıklayın... 25.5 skala bir gitara Malmsteen gibi 8-38'lik takıp veya 9-42'lik takmışsınızdır. Don lastiği gibi gevşek geliyordur. Hele ki Mi Bemol akordluysa.
goldenageofturks 2 Aralık 2020 #4 sağ el tekniğinden emin değilsen olması gerekenden güçlü ve tutarsız vuruyor olabilirsin.
ironmaan 3 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 dalyaprak demiş ki: 25.5 skala bir gitara Malmsteen gibi 8-38'lik takıp veya 9-42'lik takmışsınızdır. Don lastiği gibi gevşek geliyordur. Hele ki Mi Bemol akordluysa. Hepsini görmek için tıklayın... Gitar ibanez grx20
dalyaprak demiş ki: 25.5 skala bir gitara Malmsteen gibi 8-38'lik takıp veya 9-42'lik takmışsınızdır. Don lastiği gibi gevşek geliyordur. Hele ki Mi Bemol akordluysa. Hepsini görmek için tıklayın... Gitar ibanez grx20
dalyaprak 3 Aralık 2020 #6 yagizsahan demiş ki: Gitar ibanez grx20 Hepsini görmek için tıklayın... Eldeki tek veri bu mu?
ironmaan 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 dalyaprak demiş ki: Eldeki tek veri bu mu? Hepsini görmek için tıklayın... Malesef üzerindeki telleri bilmiyorum ve normal akortlu
dalyaprak demiş ki: Eldeki tek veri bu mu? Hepsini görmek için tıklayın... Malesef üzerindeki telleri bilmiyorum ve normal akortlu
dalyaprak 4 Aralık 2020 #8 yagizsahan demiş ki: Malesef üzerindeki telleri bilmiyorum ve normal akortlu Hepsini görmek için tıklayın... Telleri degisme vakti gelmis
yagizsahan demiş ki: Malesef üzerindeki telleri bilmiyorum ve normal akortlu Hepsini görmek için tıklayın... Telleri degisme vakti gelmis