Telecaster Boyama

Arkadaşlar ne zamandır kafamda telecaserın rengini değiştirme fikri var ama beğendiğim rengi nasıl uygulayabilirim bilmiyorum istediğim renk fenderin klasik BUTTERSCOTCH BLONDE’si ama bu rengin bir sürü tonu var benim istediğim ise şu resimdeki bu rengi nasıl uygulayabilirim yardımcı olur musunuz açıkcası luthiere para vermek istemiyorum

60E9206F-9767-4E32-A456-0D661CF2A8FC.webp

E o zaman bu biraz şuna benzemiş. Roket yapıp aya çıkmak istiyorum, yardım eder misiniz gibi. Kimse gelip önce e=mc2 diye en baştan anlatmaz. Bu sitede var mı bilmiyorum ama google ve youtube'dan telecaster refinish diye aratıp en azından biraz altyapı oluşturun. Ayrıca hiç alet edevat yoksa alınacak şeylerle beraber yine az para çıkmaz elinden. Tecrübe de yoksa sonuç büyük oranda kötü olacağından elden çıkan para ve kötü bir finish ile ortada kalma ihtimali de var.

E o zaman bu biraz şuna benzemiş. Roket yapıp aya çıkmak istiyorum, yardım eder misiniz gibi. Kimse gelip önce e=mc2 diye en baştan anlatmaz. Bu sitede var mı bilmiyorum ama google ve youtube'dan telecaster refinish diye aratıp en azından biraz altyapı oluşturun. Ayrıca hiç alet edevat yoksa alınacak şeylerle beraber yine az para çıkmaz elinden. Tecrübe de yoksa sonuç büyük oranda kötü olacağından elden çıkan para ve kötü bir finish ile ortada kalma ihtimali de var.

Haklısınız benim merak ettiğim konu aslında bu rengin nasıl elde edildiği boya ile yapılan işlemler daha farklı duruyor bi kaç kişiye danıştım cila işlemi ile bu renk elde edilmiş diyor boyaysa hangi boya kullanılmış cila ise hangi cila kullanılmış bunu merak ettim

Geri