kundunum in-tibetim amcam n'apıon? Burda bulacağımızı bileydik, öbür tarafı daha önce burakırdık, ösledik yaw 🙂
Bu arada slm milleeeeeeet, sevgili kundun, sltrkc, katapult ve deha, hepiniz hoşgeldiniz. dehacım, çaldığımız şarkıları gerçekten severek ve keyif alarak söölüyoruz. yeni şarkı konusunda haklısın ama diğerleri (dönence, nothing else matters vs) bunlar hala istek aldığı için çalınıo. arz talep olayı, bildiğin gibi saçma sapan şarkılarımızda var, ama istek (çok) olunca bize yapacak pek bişey kalmıo. Yeni şarklıar içinde inşallah şu sıralar tekrar provalara soyunacağız. Daha önce başka yerde açıklamasını yapmıştım, burada da sööliim, prova için grup elemanlarının zamanları birbirine uymuo, haliyle program harici bir araya gelemioruz. Ama artık olacak herhalde. Eleştirilerin için gerçekten teşekkürler...
eylül81, bu tür organizasyonlara elbette açığız. Hele ki söz konusu "Barış Manço" ise 🙂 ben seni arayacağım...
chronos : ben ilk sayfayı açtığımda da bi hata yapmıştım, sonra düzeltildi. Bu seferde başlığı büyük yazmışım 🙂 Ama yine düzeltme yapabilmem için sanırım site yada sistem yönetimine olmam gerekiomuş. Eğer admin arkadaşlar bu konuda yardımci olurlarsa sevinirim. Uyarın için saol...
evet arkadaşlar, bizim diğer elemanlarada yavaş yavaş haber vermeye çalışıorum, yakında tüm aile toplanacağız. Bu arada ben gündüz (tek gitar) programlarını çoğalttım. ders programı şööle : pzt : baraka, salı-perşembe : IV, çarşamba : nil başlama saatleri : 15:30 - 16:00 dinleyenler bilioo 🙂 akşam programından farklı, yani eğlenceden çok dinleti gibi fln, bunalmak isteyen arkadaşları bekliorum. hepinizi öpenzi