Mersin Türkçe Rock/Metal Albümü İçin Kadın Soprano Vokal Aranıyor | Ücretli | Tüm Türkiye

Merhaba,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım, sözleri ve besteleri tamamlanmış 10 şarkılık bir Türkçe rock/metal projesi için kadın soprano temiz vokal arıyorum.

Müzikal olarak manga, alternatif rock ve elektronik unsurların birleştiği, yer yer deneysel ve atmosferik bir çizgide ilerleyen bir iş.

Projenin tüm müzikal altyapısı tamamlanmıştır. Besteler, düzenlemeler ve enstrümantal kayıtlar hazırdır. Şu an gelinen noktada geriye yalnızca vokal kayıtlarının yapılması kalmıştır.

İlk aşamada bir şarkı üzerinde çalışarak karşılıklı uyumu görmek istiyorum. Uyum sağlanması halinde albümün geri kalan şarkılarında da birlikte çalışmayı hedefliyorum.

Projenin amacı yalnızca kayıt almak değil; şarkıları dijital platformlarda yayınlamak, profesyonel klip çekimleri gerçekleştirmek ve projeyi aktif şekilde tanıtarak daha geniş kitlelere ulaştırmaktır.

Ben Mersin'de yaşıyorum, ancak başvurular yalnızca Mersin ile sınırlı değildir.

Türkiye'nin her yerinden başvuru yapılabilir. Aynı şehirde olmamız şart değil. Gerekli durumlarda uzaktan kayıt ve online iş birliği modeliyle çalışabiliriz. Yüz yüze çalışma gerektiren durumlarda konaklama ve ulaşım desteği değerlendirilebilir.

Aradığım kişi sadece güçlü bir sese sahip biri değil; aynı zamanda üretmeyi seven, yaratıcı katkı sunabilecek ve ortaya çıkan işi sahiplenebilecek biri.
Tercihen:
  • Kadın temiz vokal
  • Soprano veya geniş tiz aralığına sahip
  • Türkçe diksiyonu güçlü
  • Rock / alternatif rock / elektronik rock tarzlarına yatkın
Ücretli çalışma seçeneği bulunmaktadır.
İlgilenenlerin kısa bir vokal örneği, sosyal medya hesabı veya daha önce yaptığı çalışmaları paylaşması yeterlidir.

Referans hissiyat:
  • manga
  • alternatif rock
  • elektronik rock
  • modern Türk rock
Demo paylaşımı ve detaylar için özel mesaj yoluyla veya instagram üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Instagram: unlutolgax

Başvuru yapmadan önce demo dinlemek isteyenlere örnek kayıt gönderilecektir.

Geri