Evet çok zekice. Yaptım. Çoğu mağaza internete koymuyor ürünlerini. Yaşadığı yerde görmüş olan, bilen birileri olur diye sordum. Bildirim gelince biri insan gibi bir cevap verdi sandım ben de. Yanlış anlama.
Gören de bulunmaz hint kumaşı arıyor sanacak. Hadi spesifik bir model belirtilse neyse. Valla iyi yaşıyorsunuz bu zekayla.
![]()
![]()
MARTIN 10DRSGT Elektro Akustik Gitar - Zuhal Müzik
Martin MARTIN 10DRSGT Elektro Akustik Gitarshop.zuhalmuzik.com
MARTIN 11DCX1AEMACASSAR Macassar Dreadnought Natural Elektro Akustik Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
MARTIN 11DCX1AEMACASSAR Macassar Dreadnought Natural Elektro Akustik Gitar, Martin ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.shop.zuhalmuzik.com
MARTIN 11GPCX1AE Natural Elektro Akustik Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
MARTIN 11GPCX1AE Natural Elektro Akustik Gitar, Martin ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.shop.zuhalmuzik.com
MARTIN 11GPCX1RAE Natural Elektro Akustik Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
MARTIN 11GPCX1RAE Natural Elektro Akustik Gitar, Martin ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.shop.zuhalmuzik.com
MARTIN 11DX1KAE ELK.AKUSTİK GİTAR Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
MARTIN 11DX1KAE ELK.AKUSTİK GİTAR, Martin ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.shop.zuhalmuzik.com
MARTIN 11DXMAE ELK.AKUSTİK GİTAR Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
MARTIN 11DXMAE ELK.AKUSTİK GİTAR, Martin ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.shop.zuhalmuzik.com
MARTIN 11DXK2AE ELK.AKUSTİK GİTAR Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
MARTIN 11DXK2AE ELK.AKUSTİK GİTAR, Martin ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.shop.zuhalmuzik.com
![]()
MARTIN LXME Little Martin Traveler Elk. Akustik Gitar
MARTIN LXME Little Martin Traveler Elk. Akustik Gitarshop.zuhalmuzik.com
![]()
MARTIN 11LX1E / TRAVELLER ELK.AKUSTİK GİTAR
MARTIN 11LX1E / TRAVELLER ELK.AKUSTİK GİTARshop.zuhalmuzik.com
MARTIN 11LXEP Akustik Gitar Elvis Presley W/Bag Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
MARTIN 11LXEP Akustik Gitar Elvis Presley W/Bag, Martin ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.shop.zuhalmuzik.com
Al bak bu gitarlar Ankara'da var. Adres ve telefon numarası veriyorum;
Ankara Kentpark
Mustafa Kemal Mh. Eskişehir Yolu 7 km No: 164 2-20/A 2-20B Çankaya / ANKARA
(0312) 219 91 94
ve
Meşrutiyet Cad. Hatay Sok. No: 8 / 38 Kızılay / ANKARA
(0312) 425 83 25
Nerede oturduğunu söylersen nasıl gidileceğini de tarif edebiliriz.
Zuhal'de yok işte aradığım şeyler. Yani cidden anlamıyorum, amacınız nedir? Şu konuya gelip yazarak, ne işe yarıyorsunuz? Göreviniz bu forumda soru soran kişileri google'a yönlendirmek mi? Bu forumun amacı nedir o zaman? İnternete erişimim var benim de. Belli ki oralara hep bakmışım, defalarca gitmişim, başka soruyorum. Bir sürü lokal küçük yer var internette siteleri olmayan.
Yani o kadar normal bir soru sordum ki şurda. Karşılaştığım tiplere gel. Söyleyecek hiçbir şeyim yok yok şu üsluba, terbiyesizliğe.
Merhaba,
Martin Türkiye distribitörü oner müziktir. Kısa bir zaman Zuhal de getirdi ancak yine oner müziğe geçti. Oner müzikle çalışıyoruz, elimde model listesi mevcut isterseniz sizinle paylaşabilirim.
Akustik Gitar Modelleri ve Fiyatları | gitarparca.com'da Sayfa 2
Akustik gitar modellerinde indirimli fiyatları kaçırmayın ! Taksitli alışveriş ve % 100 güvenli alışverişin adresi Gitarparca.com Sayfa 2www.gitarparca.com
Çok teşekkürler. Mevcut model listesi dediğiniz, paylaştığınız linktekiler mi acaba?