Son düzenleme:
Faydam dokunduysa ne mutlu bana 🫡 Yeni tonlar yolda.Emeklerine sağlık 👏
Bu tonları Headrush Prime da kullanabiliyor muyum?
Bu videodan yardım olarak Headrush'ı ses kartı işlevinde kullanmak gerekiyor öncelikle. Sonrasında paketin içerisindeki adımları izleyerek Archetype Nolly'i bilgisayara kurmak gerekiyor. Daha önce ses kartı bilgisayar bağlantısı kurduysanız kısa sürede halledebileceğinizi düşünüyorum. Olur da uzun uğraşlar sonucu takıldığınız bir yer olursa bana DM yoluyla ulaşabilirsiniz.
Instagram'dan takip etmişsiniz, oradan yazayım şimdi 🫡Paket modelleri ve rakamlarınıda görebileceğim bir bağlantı alabilirsem sevinirim ,kurala uygun değilse özelden de alabilirim.
@uygarguitar
Bu kadar güzel bir geri dönüş almayı beklemiyordum. Çok onore oldum, teşekkür ederim 🫡 Daha çok paket gelecek hem ücretli hem ücretsiz. Faydalı oldularsa ne mutlu bana.Ücretsiz paketleri halihazırda kullanan, diğer paketler için para biriktiren biri olarak Uygar'ın yaptığı her şeye defaatle kefilim, bu saatten sonra gözüm kapalı kullanırım yaptığı her şeyi...
Tab'larını Pentagram paketimin içine koymuştum. Sana özelden yollayayım şimdi 🫡Mesajda yazmayı unutmuşum Shahryar'ı ayrıca beğendim(Hatta tabları varsa bana gönderebilirsin belki 🫡)