Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar usa gibson kramer almak istiyorum bu gitarlar hakkında bilgisi olan varmı fiyat, kalite konusunda...bi arkadasim satiyor 300usd'ye usa yazıyor ama gercekten usa oldugunu nerden anlayabiliriz bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Tesekurler..
gibson aldıktan sonraki kramerlar korede üretilmeye başlandı diye biliyorum ben. hangi model olduğuna bağlı gibson kramesrın 100 dolarlık modeli de var 600 dolarlık da.
oha bir de original floyd rose diyor? bir de handbuilt in usa diyor ama bu fiyatlar doğrultusunda ne kadar itibar edilir ki kardeşim? bu arada jersey star'a bir bakın derim tam bir glam
gitarı🙂
gitarin F A04584 seri nosu var vintagekramer.com adresine baktim bi anlam cıkaramadım.. anlayanbirileri yardımcı olursa sevinirim.. eger gitar usa cıkarsa alicam hemen yardimci olun pls
arkadaslar bende hala Vanguard FR440S var flying ve 1999 senesinde 490$almıstım alet super bence...
evet arkadasa katılıyorum gibson bu markayı aldıktan sonra kramerler koreada uretılmeye baslandı...http://www.musicyo.com/product_specs.asp?pf_id=342 aynısının siyahı 😀
arkadaşlar kramerler ne kadara gidiyor şuan 2.el türkiye piyasası hakkında bilgisi olan varmı acaba?
ben bir tane satıyorum fakat ne kadara satacağım hakkında bir bilgim yok🙁
valla hiç bi fikrim yok ne kadar eder onu bilsek ben alırım dicem bi ara yana döne arıyodumda bi tane çıkmamıştı 😉 ne kadar eder artık sen paha biçicen gitara dostum herşey ellerinde 🙂