Ankara Uzun senelerdir gitar çalıyorum. Ticari beklenti olmaksızın sahne almak veya eğlence amaçlı rock grup kuruyorum.

Selamlar. 35 yaşındayım ve gitaristim. DÜZENSİZ olarak (paşa gönlümüzün istediği zamanlarda) amatör sahnelerde rock türünde şarkılar çalmak veya belkide sadece stüdyoda eğlence ve kafa dağıtmak amaçlı ve mümkünse meslek sahibi yani 2. işi müzik olanlar için rock grubu kuruyorum veya benzer amaçlı grup arıyorum. İlgilenenler lütfen yazsın.

Not: metal gibi kafa şişirici tarzlar dışında her türlü yerli veya yabancı rock, blues & jazz şarkılara uygunum. İdolüm RHCP.

Selamlar. 35 yaşındayım ve gitaristim. DÜZENSİZ olarak (paşa gönlümüzün istediği zamanlarda) amatör sahnelerde rock türünde şarkılar çalmak veya belkide sadece stüdyoda eğlence ve kafa dağıtmak amaçlı ve mümkünse meslek sahibi yani 2. işi müzik olanlar için rock grubu kuruyorum veya benzer amaçlı grup arıyorum. İlgilenenler lütfen yazsın.

Not: metal gibi kafa şişirici tarzlar dışında her türlü yerli veya yabancı rock, blues & jazz şarkılara uygunum. İdolüm RHCP.
merhaba adım ali kendi bestelerim var uyum sağladığımız diğer parçalarda beraber takılacak , eğlenecek arkadaş arıyorum bende elektro ve akustik çalıyorum çok zamandır, rack n dark ta beste brinciliğim var ilgilenirsen 5364206175 memnun olurum

selam hocam, eskiden RHCP Tribute grubu olan bir İŞLİ bir gitarist olarak iştirak etmek isterim bu düzensizliğe.

klavye ve bass gitar da çalıyorum, hatta zorlasam davul bile olur belki ama zorlama olur biraz 🙂

Geri