Ciddi müzik projesi için grup arkadaşları aranıyor
Selamlar,
Vokalistim. Bodrum merkezli, sahne ve kayıt hedefli bir müzik projesi kuruyorum.
Rock / alternative / pop-rock ekseninde, hem cover hem de özgün işler üretmek istiyorum.
Ses aralığım C2 – B6. Cheast,head ,mix seslerinde geçişlere bayılırım. Genelde bu tarzı yakalayabilmek için orj ton +3 tam nota yükseltirim parçayı. Yüksek notalar genelde curving ve head oluşturur. Orta parlama seviyem G4 civarıdır.
Duygu, dinamizm ve sahnede hikâye anlatımı benim için öncelik.
Aradığım müzisyenler:
– Gitar
– Bas
– Davul
– Klavye (opsiyonel)
Komple sıfırdan bir ekip , yada mevcutta oturmuş gruplar için.
Prova disiplini olan, müziği hobi seviyesinin ötesinde gören, iletişimi güçlü ve sahne hedefi bulunan kişilerle yol almak istiyorum.
Detayları mesajlaşarak konuşabiliriz
Selamlar,
Vokalistim. Bodrum merkezli, sahne ve kayıt hedefli bir müzik projesi kuruyorum.
Rock / alternative / pop-rock ekseninde, hem cover hem de özgün işler üretmek istiyorum.
Ses aralığım C2 – B6. Cheast,head ,mix seslerinde geçişlere bayılırım. Genelde bu tarzı yakalayabilmek için orj ton +3 tam nota yükseltirim parçayı. Yüksek notalar genelde curving ve head oluşturur. Orta parlama seviyem G4 civarıdır.
Duygu, dinamizm ve sahnede hikâye anlatımı benim için öncelik.
Aradığım müzisyenler:
– Gitar
– Bas
– Davul
– Klavye (opsiyonel)
Komple sıfırdan bir ekip , yada mevcutta oturmuş gruplar için.
Prova disiplini olan, müziği hobi seviyesinin ötesinde gören, iletişimi güçlü ve sahne hedefi bulunan kişilerle yol almak istiyorum.
Detayları mesajlaşarak konuşabiliriz