C Cemeltss 24 Şubat 2023 #3 Elif8 demiş ki: Vokalim grup kurmak istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Gitaristim yazabilirsin. insta :cemeltss
Elif8 demiş ki: Vokalim grup kurmak istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Gitaristim yazabilirsin. insta :cemeltss
Re4lm 25 Şubat 2023 #4 Elif8 demiş ki: Vokalim grup kurmak istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... İnsta mert06.exe elektro gitar çalıyorum
Elif8 demiş ki: Vokalim grup kurmak istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... İnsta mert06.exe elektro gitar çalıyorum
O olor1n 19 Haziran 2023 #6 Elif8 demiş ki: Vokalim grup kurmak istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hard rock grubu kuruyoruz vokal arıyoruz ilgilenirsen yaz olor1n hesabına instadan
Elif8 demiş ki: Vokalim grup kurmak istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hard rock grubu kuruyoruz vokal arıyoruz ilgilenirsen yaz olor1n hesabına instadan
A ardsss 21 Haziran 2023 #7 Elif8 demiş ki: Vokalim grup kurmak istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Davulcu arıyorsanız mesaj atabilirsiniz
Elif8 demiş ki: Vokalim grup kurmak istiyorum Hepsini görmek için tıklayın... Davulcu arıyorsanız mesaj atabilirsiniz