Arkadaşlar Türkçe Setlist ile başlayıp zamanla Metallica, Guns n Roses, Pink Floyd, Aerosmith, Bonjovi, Deep purple gibi klasikleri de eklemeyi düşündüğüm. haftada en az 2-3 gün sahne alıp Kurban, Çilekeş, Pentagram, Murder King, Yavuz Çetin, Hayko, MvÖ, Duman, Adamlar ve Dktt gibi isimleri yüzde 90 oranda orjinal tonlarda çalacağımız ekip arkadaşları arıyorum. Zamanla kendi bestelerimizi de üreteceğimiz ve setliste ekleyeceğimiz uzun vadeli planları olan bir ekip olmasını planlıyorum. Ticari anlamda karşılık bekleme konusunda çok acelesi olmayan arkadaşların iletişime geçebilirler. Ben vokalim ve gitar da çalıyorum ses aralığım düzenli çalıştığım zamanlarda pes F1, tiz B4, falsettoyla en tiz F#5/G5.
Grup içerisinde Vokal ve ritim gitar çalmayı planlıyorum.
İlk etapta Lead Gitar, Basçı ve davul arıyorum ilerleyen süreçte klavyeyi de gruba dahil etmeyi planlıyorum tecrübeli daha önce grupla çalmış arkadaşlar ve armoni bilgisine sahip olan arkadaşlar yazabilirler;
Kurban- Yine, Yalan, Yobaz, İnsanlar vb
Pentagram- Geçmişin yükü, Bir, Lions IAC
Murder King- İnsanlar, Demokrasi vb.
Mor ve ötesi- Parti, Deli vb
Hayko Dans et, Paranoya, Fırtınam
Yavuz çetin Cherokee, Yaşamak istemem
Türkçe setlistte yukarıdaki şarkıları orjinal tonlarında çalıp birlikte güzel ve keyifli işler yapmak istiyorum
Müziği hayatının merkezine almış, başta enstrümanına saygı duyan, çalışma disiplinine sahip ve grup içerisinde egosuna sahip çıkarak uyumlu çalışacak 24 yaş ve üzeri arkadaşlar önceliğimdir.
İletişim Instagram: @hyildirm8
Grup içerisinde Vokal ve ritim gitar çalmayı planlıyorum.
İlk etapta Lead Gitar, Basçı ve davul arıyorum ilerleyen süreçte klavyeyi de gruba dahil etmeyi planlıyorum tecrübeli daha önce grupla çalmış arkadaşlar ve armoni bilgisine sahip olan arkadaşlar yazabilirler;
Kurban- Yine, Yalan, Yobaz, İnsanlar vb
Pentagram- Geçmişin yükü, Bir, Lions IAC
Murder King- İnsanlar, Demokrasi vb.
Mor ve ötesi- Parti, Deli vb
Hayko Dans et, Paranoya, Fırtınam
Yavuz çetin Cherokee, Yaşamak istemem
Türkçe setlistte yukarıdaki şarkıları orjinal tonlarında çalıp birlikte güzel ve keyifli işler yapmak istiyorum
Müziği hayatının merkezine almış, başta enstrümanına saygı duyan, çalışma disiplinine sahip ve grup içerisinde egosuna sahip çıkarak uyumlu çalışacak 24 yaş ve üzeri arkadaşlar önceliğimdir.
İletişim Instagram: @hyildirm8