Yeni IBANEZ Akustik Gitarım Hakkında Yardım.

İyi forumlar. Bu gitarı bugün ikinci el olarak aldım. Ama klavyenin gül ağacı mı yoksa başka bir şey mi olduğunu anlayamadım. Açıkçası bana biraz sert göründü. Bakım için Jim Dunlop limon yağı aldım. Sizce kullanmalı mıyım? Bundan önce Akçaağaç Fender Squier kullandığım için de elime sert gelmiş olabilir 2019 dan beri ara ara çalıyorum. İlk akustik gitarım.
Gl1WaLMWQAACpSl.webp
Gl1WaLJXQAArhIU.webp
Gl1WaLPX0AAQ1kK.webp

Klavye bana biraz kuru geldi açıkçası benimde yakın zamanda sattığım martin kopyası bir gitarım vardı onun klavyesini anımsattı , ağaç kuruluğu can sıkıcı bir şey , limon yağı sürsen bile bir süre sonra yine aynı kuruluğa gelecek, mapledan sonra kaygan hissiyat beklentisi zor oluyor evet , yine de bir yağlayın belki iyi gelecektir

Klavye bana biraz kuru geldi açıkçası benimde yakın zamanda sattığım martin kopyası bir gitarım vardı onun klavyesini anımsattı , ağaç kuruluğu can sıkıcı bir şey , limon yağı sürsen bile bir süre sonra yine aynı kuruluğa gelecek, mapledan sonra kaygan hissiyat beklentisi zor oluyor evet , yine de bir yağlayın belki iyi gelecektir
Bir de üzerindeki teller. Özellikle üst 4 tel çok kalın ve sert geldi. 10-46 tarzı teller nasıl gider bunlara. Biraz daha parlak bir ses almak istiyorum

Geri