Yeni tarzım

Arka plan gürültüsüne karşı bunu giydim yakışmış mı arkadaşlar?

main-qimg-01133f19437cde14fa32aa107429d4a9-lq.webp

Yok karbon fiber olmasına dikkat ediyorum
Hocam ne zamandir cozum ariyorsuniz sorun burada olabilir. Karbon fiber ilektendir ama altin kadar iletmez. Ben de sizin gibi chatgptye sordum.

Altın, karbon fiberden daha iyi bir iletkendir. Altın, mükemmel bir elektrik iletkenliğine sahip bir metaldir ve genellikle elektrik devrelerinde, özellikle yüksek hassasiyetli cihazlarda kullanılır. Karbon fiber ise bir kompozit malzemedir ve kendisi elektrik iletkeni değildir; ancak içine katılan maddelere (grafen gibi) bağlı olarak iletken hale getirilebilir. Bu nedenle, iletkenlik açısından altın karbon fiberden çok daha üstündür.

Hocam ne zamandir cozum ariyorsuniz sorun burada olabilir. Karbon fiber ilektendir ama altin kadar iletmez. Ben de sizin gibi chatgptye sordum.

Altın, karbon fiberden daha iyi bir iletkendir. Altın, mükemmel bir elektrik iletkenliğine sahip bir metaldir ve genellikle elektrik devrelerinde, özellikle yüksek hassasiyetli cihazlarda kullanılır. Karbon fiber ise bir kompozit malzemedir ve kendisi elektrik iletkeni değildir; ancak içine katılan maddelere (grafen gibi) bağlı olarak iletken hale getirilebilir. Bu nedenle, iletkenlik açısından altın karbon fiberden çok daha üstündür.
Sorun benim hatalı bakış açım. Sorun falan yok, ölçüm yaptım -4 lufs değeri elde ettim reaperda, YouTube standardı -14, Spotify da o civarda, sınırı çoktan aştım, gaini volume u bu kadar açarsan tıslama da alırsın, cızırtı da alırsın, o civardaki değerlerde hiçbir sorun yok. Sorunu ben yarattım. Yani olmayan sorunu var ettim. Zaten -4 lufs da kayıt yapsam bile YouTube onu indirecek. Cehalet bende. Her şey sert baskın bir bas tonu elde etme çabası.

Çift kalkanlı bakır ts kablo maliyet açısından en uygunudur bence. Altın kaplamaya gerek yok. Mogami kablolar abartı.

İstediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz ben bunu hak ettim

Son düzenleme:
En mukemmelini aramakta sorun yok. Insallar sorgulamaya basladiktan sonra evrim basladi.

Sunu dusunun. Rock-Metal tarihinin en saglam albumleri 1980'lerde yapildi. 40 sene once insanlar o teknoloji ile begendimiz muzikleri yaptilar. Bence suan daha kolay. O zamanlar o degerler daha yuksekti.

En mukemmelini aramakta sorun yok. Insallar sorgulamaya basladiktan sonra evrim basladi.

Sunu dusunun. Rock-Metal tarihinin en saglam albumleri 1980'lerde yapildi. 40 sene once insanlar o teknoloji ile begendimiz muzikleri yaptilar. Bence suan daha kolay. O zamanlar o degerler daha yuksekti.
Olabilir, ama kendin çalıp kendin dinlemeyeceksen malesef endüstri sınırlamaları var.

Eski model de olsa laptop için Macbook pro şart, çünkü kasası alüminyum alaşımı , ve okuduğum kadarıyla emi paraziti konusunda çok iyi. 2012 model alacağım bakalım

Parazit sorunları hep windows laptoplarda.

Gönül isterdi ki ssd harddiskli bir Macbook olsun çünkü daha sessizdir. ama maalesef çok pahalı.

O yüzden Macbookun bir farkı yok aman kaziklaniyorsunuz diyenlere itibar etmeyin. Macbook müzik konusunda daha iyi tasarımlidir.

Son düzenleme:

Geri