ABİ O GİTARIN AYNISINDAN BENDE VAR 🙂
Ben 3 senedir kullanıyorum ve hakkında düşündüklerimi söyliyim...
-yeni başlayan biri için yeterli ve rahat bi gitar. klavyesi gerçekten rahattır. bendler falan kaymak gibi gelir bana diğer biçok gitara nazaran. hatta bence teknik olarak seni pek engellemez
-Floyd rose'u akort kaçırır ama şarkıya devam edemicek kadar berbat bozulduğunu hatırlamıyorum.
-manyetikleri dandik tabi ki 🙂 çıkışları bana düşük geliyo sanki. harmonikler çok fazla bağırmıyo mesela. tonu aslında güzel gibi, hele solo tonu olarak switchi yukarı aldığımdaki ton baya hoşuma gidiyo. ama switch aşşaadayken, ritimlerde kalın tellere doğru sesler tam net olmuyo boğuk gibi falan. bide biraz kirli bi ton, arada çıtırtılar falan geliyo 🙂
-sustain de ortalama bence, bana yetiyodu
bu arada karaleke konserlerinde zeusu kullanmıştım 🙂 hatırlayanlar görüşlerini söyleyebilir.
bunlar aklıma geldi, bizzat kullanan biri olarak yardımcı olayım dedim. bunları göz önünde bulundurarak seçimini yap derim. bence bu gitar bu parayı etmez ama mesela aynı fiyata bi arkadaşım cort X6 aldı ama ben kesinlikle zeusu tercih ederim. ama zeusun yerine bi cort viva alabilirsin o civar fiyatlara. illa da zeus alacam dersen de 250 YTLden fazla verme derim 🙂
tekrar genel bi yorum yaparsak=> işçilik ve manyetik dışında "bence" güzel gitar.
kolay gelsin.