Sownroth

Çok güldüm, ama iyi güldüm, fena güldüm. Decayed Darkness-Konser Öncesi Hazırlık Videosu

Akıl-fikir noksanlığı. :D
  • Beğen
Tepkiler: Kerem
Küçük yerlerde bazı şeylere ulaşmak ve gelişmek daha zor oluyor. Konser dediklere yere baksanıza. Daha çok yeniler. Banada komik hatta itici geldede yaptıkları şeye inanmışlar. Öyle yada böyle birşey üretmişler. Ben taktir ediyorum.
 
Büyük şehirlerde küçük yerler olabilir. Ben ankaralıyım. Angara diyenlerde var. Çinçin bağları yada tuzluçayır semtlerinde kızılay meydanının nerede olduğunu bilmeyen gençler var. Sadece 3 akor bilirken okul zamanımı alıyor gitar çalışıp caz okuycam deyip üniversiteyi bırakıpbir sene sonra bunu başaran gençler gördüm. Kimseyi küçük görmemek lazım. Kendine inanmak kolay bir şey değildir.
 
Şu bandanalı harcanıyor yeminle, bunu yüzüklerin efendisinde ork diye oynatalardı dünya çapında bir yıldızımız olurdu..
 
Harbiden komik ya, bunlar bi de kendilerini acayip ciddiye alıyorlardır.. Makaraya sararsan posta filan koymaya kalkarlar.. Zaten deri ceket, az sakal bıyık, 3-5 akor, imaj yandan yemişte olsa az metalciyse tamamdır.. Zaten şu çakma metalci pozlarına da 80'lerden beri hastayım.. Bırak yavrucum, Motorhead Lemy poz versin, Angus Young, Hetfield filan.. Burada dünya umurumda değil, en metalci benim pozu verirsin, akşama ceketim çizilmiş diye orasını burasını yoklarsın, saçım dökülüyor mu diye sıkıntı yaparsın.. Bak kasıp yapıyorsunuz sonra böyle oluyor.. Yok bu denenlere abi böyle olsun istememiştik filan diyebilecek zekada insanlarsanız, bu triplerde işiniz ne.. Lakin hakkaten komik.. Benim Ferdi Tayfur, fantazi filan dinlerken Bon Jovi fanı olup, oradan grup kurup sahnede Metallica'ya Megadeth'e bağlayan tanıdıklarım var.. Hatta biri Dirty Black'te kurucuydu.. Diğeri Beyoğlu'nda DJ'lik filan yapıyordu.. Rock bir tavırdır, sindiremeyen insanda sakil durur..
 
giderdim böyle konserlere ben eskiden bir ara black death metal çok popülerdi 94-98 yılları arası sanırım. özlemişim görünce :) köpek bağlasan durmayacak yere 100 kişi sıkışırdık duman altında , iki saat drum machine dinlediğimi bilirim cıs tak cıs tak cıs tak seriye bağlamış şekilde . hey gidin gençlik dedim be...
 
Klip matrak, bunda hemfikiriz.

Fakat, işin enteresan tarafı yorum yapan birçok arkadaşımızın bir zamanlar hemen hemen aynı aşamalardan geçtiklerini ve epeyice de gülünç dönemlerinin olduğunu unutmaları. Bırakalım da, gençler özgürce 'sakil, komik, hatta budalaca şeyler yapabilisinler bu yaşlarında'. Bu özgürlüğü onlara tanımadığımız, ve har daim ota moka yerden göğe acımasızca yıkıcı eleştiri yaparak tatmin olmayı tercih ettiğimiz için hep kendilerini savunma psikolojisinde olduklarını düşünüyorum. Kendilerine dışarıdan bakıp, değerlendirme imkanını serbestisini vermiyoruz gençlere. Soluk aldırmıyoruz adeta.

Eleştiri yapmak başka şey, yermek aşağılamak başka şey. Yaşı 40'lara gelip hala aradaki farkı idrak edememiş bir yığın arkadaş var bu camiada.

Diğer ülkelere baktığınız zaman hep parlatılmış 'iyi örnekler' göze çarpıyor. Bir Avrupa seyahati yapanlar bilecektir, her ülkenin bu tarz bir 'ham, pişmemiş' heavy metal camiası var. Bazen, öyle gırgır, karikatürize örneklere rastlamak mümkün ki bizdekileri aratır cinsten.

Çok da acımasız olmamak lazım, neticede yanlış yapa yapa doğruya ulaşacaktır bu gençlerden bazıları ve aradan kaliteli başarılı müzisyenler de çıkacaktır şüphesiz.
 
Chok küsel İnkhilisce khonushuyorlar amaa!! Apachi sachına da gurbhan olam tamaam mıı!!!
 

Medya bilgisi

Kategori
Diğer Medyalar
Ekleyen
Sownroth
Eklendiği tarih
Görüntülenme
6,298
Yorum sayısı
44
Puanlama
0.00 yız 0 puanlama

Bu medyayı paylaş

Geri
Üst