forbidden_city

Mr. Scary - George Lynch/Dokken Cover

Beğenmeniz dileğiyle :)
Ana sayfada görüntüyü görünce ( Gitardan tanıyorum :D ) ''Aha yeni video'' heyecanıyla tıkladım hemen :) Şahane bir cover olmuş yine kulaklarımızın pası silindi eline, tuşene sağlık
 
Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için hocam. Lynch en etkilendiğim gitaristlerde başı çekiyor. Belki başka cover videoları da çekerim ancak asıl sevdiğim şey sıfırdan üretmek. Yani beste gibi. Şu bir gerçek ki asıl sevdiğim kayıtlar her zaman Soundcloud hesabımdaki kayıtlardır :) Genelde yaratıcılığımı orada yansıtabildiğimi düşünüyorum daha çok. Ancak burada pek ilgi çekmiyor, elbette görüntü daha çok ilgi çekiyor :)
 
Aboooovvvv çok fena olmuş be a :woot:
İzlerken öyle mal gibi bakıp kalmışım :ROFLMAO:
Sesle görüntüde belli belirsiz bir senkron kayması var ama çok da mühim bir şey değil. Döktürmenin sözlük karşılığı olmuş (y)
 
Sormayın :) Kamera Gain'le kaydettiğim kısımda son kısmı bölmüş, yani iki parçaya ayırmış. Bir de Jackson'la kaydettiğim kısmı eklerken iyice zorlaştı işler. Uzun süre kulağımda kalan referans kulaklığının uzun süre kalması ve uykusuzluğun verdiği (sabaha karşı 4-5 falandı) 'beyin durması'yla artık bir yerden sonra koyuverdim ben de :D

Beğenmenize çok sevindim, güzel yorumunuz için teşekkürler :)
 
Çıkarabilsem aslında onu ve Tierra Del Fuego'yu da yorumlamak isterim, vakit yok ama.. Evde takılırken çalıyoruz hep. Belki I Will Remember olabilir. Çok teşekkürler bu arada.
 

Medya bilgisi

Kategori
Performansını Göster!
Ekleyen
forbidden_city
Eklendiği tarih
Görüntülenme
2,972
Yorum sayısı
16
Puanlama
5.00 yız 5 puanlama

Bu medyayı paylaş

Geri
Üst