DnD

Dream Theater - Another Day Solo

  • DnD
Kullanılan Ekipman
ESP Horizon FR II, Axe FX II XL (Quantum FW 2.0, Mesa Cab IR), Focusrite Scarlett 2i4, Cockos Reaper DAW.
@forbidden_city Benim derdim bu adamın verdiği puanlarla değil, sinek bile olsa kovalarsınız gider; dediğiniz gibi bu kişinin umursamaya değecek hiçbir yanını göremiyorum. Ancak foruma 2 ay önce katılıp, üyelik faaliyetlerinin tamamını insanların huzurunu bozmaya odaklandırması da görmezden gelinir gibi değil. Bir süredir dikkatimi çekiyor bu adamın yaptığı şeyler; zira siz de 1-2 dakikanızı ayırıp gönderdiği mesajları incelerseniz attığı mesajlardan tutun da medyalara yaptığı yorumlara, verdiği puanlara varana dek tüm faaliyetinin yalnızca insanları taciz etme amacı taşıdığını çok net bir şekilde görebilirsiniz. Üstelik profil bilgilerini gizleyerek burada rahatça at koşturabileceğini düşünmesi de cabası ( @Grundar'a verdiği bir cevapta, forum vb. paylaşım sitelerini önemsemediği için bu şekilde hareket ettiğinden söz etmişti).

Bu adamın bence ya akli dengesiyle ve karakteriyle ilgili klinik bir sorunu var, ya da gerçekten bu işi spor olsun diye yapıyor. Kendisini Hasan Cihat Örter'i aşağılamaya adamış bir grup ergenden oluşan Youtube çetesine de üye olduğunu düşünürsek zaten ciddiye almaya değmeyecek bir kişi olduğu sonucuna rahatlıkla varıyoruz. Hasan Cihat Örter'e bayıldığımdan da değil yanlış anlamayın sakın; söylediğim şey yalnızca bu üyeyle ilgili tespitlerimden bir tanesi.

Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi, sosyal medya icat olduğundan beri bunun gibi adamlardan metrekareye 10 tane düşüyor. Bizler burada nezih insanlarla birtakım paylaşımlarda bulunmak için bulunuyoruz. Lakin burası İncisözlük ahırı değil, dolayısıyla benim naçizane kanaatim bu adamın forumdaki üyeliğinin sürdürülmesinin forumdaki paylaşımların sıhhatini olumsuz etkilemeye artarak devam edeceği yönünde.
 

Medya bilgisi

Kategori
Performansını Göster!
Ekleyen
DnD
Eklendiği tarih
Görüntülenme
2,177
Yorum sayısı
11
Puanlama
4.71 yız 7 puanlama

Bu medyayı paylaş

Geri
Üst