Bu Ilana 1998 Yılında Yaşıyormuş Gibi Yazıyoruz

Forumun sadece alım-satım olmadığını düşünerek, forum tadında açılmış bir başlıktır. Ekşi sözlükte denk geldim farklı bir versiyonuna belki burada da işe yarar diye düşünüyorum. Belki ileride hatıra defteri olarak kullanabiliriz. İlk ukte benden, gerisini sizden bekliyorum. NOT: 1998 yılında konuşur gibi yaparken konuşma metninin başına yıldız (*) koyabilirseniz güzelce ayırt edebiliriz şimdiden parmaklarınıza sağlık. :)


*Yeğenimle Sega başında neredeyse tüm günümüzü harcıyoruz oturuyoruz, bizim o kadar paramız yok ama inşallah annem bana da alır. İnşallah çağırır oynarız bugün zaten başka derdimiz tasamız yok ondan sonra da sokağa çıkar meybuz yeriz, misket oynarız, bisiklete bineriz.
 
Eee tabi o zamanlar yeni dogmuşum. Dünyaya geleli bir yıl bile olmamış. Benden önce koca bir bilinmezlik. Hicbir sey hatırlamıyorum haliyle. Ancak dejavularla veyahut tarifi imkansiz hislerle yaşıyorum anılarımı. En sevdigim oyuncagı görünce icime ürperti giriyor. Beraber sarılarak uyudugum yeşil ayıcıgımı görünce sanki eski bir dost edasıyla tekrardan sarılasım geliyor.
Ya hayat geçiyor her seye rağmen. Doların 1.1 oldugu zamanlar, demolarla oyun oynadıgımız zamanlar, teletext maceraları. Hatırladıkça gözlerimin dolmaması elde degil. Simdiye bakıyorum da tuhaf bir trend aldı başını götürdü. Yaşım cok degil 19. Fakat simdiden söylüyorum. Ah ner'de o eskiler...
 
*Gel NBA '98 oynayalım. Chicago Bulls'u sen al tamam. Ben Utah Jazz'la yenmeye çalışırım :D

Scottie Pippen, Dennis Rodman, Michael Jordan.. Ne kadroydu arkadaş.

Edit: O yaşlarda kafamı kurcalayan en büyük soru, 2000 yılında oyunun adının NBA '00 olup olmayacağıdı. Ne büyük dertlerim varmış. :D
 
Geri
Üst