Pedalını Göster Ey Turkrockcı :)

hocam yanlış anlama ama pedal dizilimi biraz tuhaf olmuş, yani şu switchli olanları basması zor olduğu için öne alsan daha rahat olmaz mıydı? Bunun dışında her parça çok güzel güle güle kullanın.
Bence şu Mooer topperslarla çok kolay olabilir.
Mooer-Golden-Topper-Baby-Tuner
 
Canyon'u nereden aldınız? Türkiye'ye geldi mi yoksa yurtdışından sipariş mi?
Yurtdışı spariş @novadore 'a tekrar buradan teşekkür edeyim ürünlerin yarısını o getirdi.Ne kargo derdi ne gümrük derdi yaşadım.

hocam yanlış anlama ama pedal dizilimi biraz tuhaf olmuş, yani şu switchli olanları basması zor olduğu için öne alsan daha rahat olmaz mıydı? Bunun dışında her parça çok güzel güle güle kullanın.
Teşekkürler drive pedallarını çok açıp kapatmıyorum.Amfimde fx loop yok bu yüzden ihtiyacım olduğunda amfi kanalı gibi kullanıyorum.Öndekiler ise sürekli kullandığım ve yer yer aç kapa yaptığım pedallar.
 
Selamlar. Abi waza chorus'un Drive pedalıyla anlaşması nasıl acaba bir fikir verebilir misiniz? Aşırı dip gürültüsü gibi yada hoşunuza gitmeyen özellikleri varmı?
Merhaba,
Bu konuda iyi bir değerlendirme yapamam çünkü çok düşük gain çalarım. Düşük gainlr beraber gayet iyi ancak yüksek gain ile hiç bakmadım zaten sahnede clean tonda chorus kullanıyorum arpej ve ufak ritimlerde. Waza'da ayrıca vibrato özelliği olması çok büyük avantaj ve tek bi hamle ile değişmesi.
 
Çok güzel (y)
Ben de phase 95 ile ilgili soracaktım, script olan versiyon ya da klasik phase 90 ile karşılaştırırsak çok farkı var mı?
Yer tasarrufu açısından acayip kaşındırıyor beni :confused:
Merhaba, Phase 45 yada script modlu phase kullanmadım , phase 90 kullanmıştım minisiyle hiçbir farkı yok gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.
 
Şöyle mesajlar atıp yeminimi bozdurmayın rica edicem :D
Zendrive, love pedal mı? Hermida orjinal mi? lovepedal ise orjinale göre başarılı mı? yorum almak isterim, karşılaştırma imkanı vb.. açısından. Robben Ford seviyorsunuz sanırım.

Merhaba, evet Lovepedal . Ojinalini denemedim ama alacağım çok niyetliyim. Kırmızısı da var bende. Youtube da karşılaştırma videoları var aralarındaki farklar konusunda güzel fikirler veriyor. Bugüne kadar denediğim çaldığım sahip olduğum vs en karakterli pedal. Özellikle alt tellerde pick attacklara tepkisi çok güzel. Denemenizi öneririm , zaten deneyince ve Robben Ford da diyince alacağınıza eminim. Güzel pedal pişman etmez.
 
Geri
Üst