Line 6 Pod Hd 300 Düğme Sorunu

Arkadaşlar merhaba elime line 6 pod hd 300 geçti ama foot düğmelerine bastığım zaman görevini yapmıyor saçma sapan başka şeyleri açıyor bazen hiç basmıyor. Bu tarz bir sorun yaşayan varmı hallolur mu?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Arkadaşlar sanırım bu sorun yazılımsal gibi duruyor donanımsal olsa hiç basmazdı tuş yazılımı falan güncel olmadığı için olabilirmi biri yardım etsin lütfen ona gore aldığım kişiye geri iade etmeyi düşünüyorum
 
Sorununuzun aynısı ya da benzerini yaşamış insanlar factory reset ile sorunu çözmüş. Firmware (flash memory)yi Line6 sitesinden indirip prosesöre yüklemek de bir diğer factory reset seçeneği. Bunu deneyin (hatta bu kadar basit bir yöntemi neden kaç gündür denemediğniz de ilginç), olmuyorsa donanımsal sorun vardır, iade edin bozuk prosesörü.
 
Ilginç ya. Reset ise yaramazsa bencede geri yollayın. Almazsa çözüm ararız ama hd serisine direk yazılımın içine update olmuyor diye biliyorum. Bilgisayar arayüzünde de bir sorun yaşıyor musunuz?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Hocam preset ile düzelmiş ti hatta satılığa çıkarmıştım ama tekrar aynı sorunu yapmaya başladı uğraşmadan iade edicem aleti. Şimdi boss gt 10 boss me 80 ve zoom g5 düşünüyorum kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim :)
 
Geri
Üst