Serdar Seçme - Uyandığında "çıktı"

Uzun yıllar aranjör ve ses mühendisi olarak müzik sektöründe yüzlerce isimle çalışan Serdar Seçme, bu defa ilk single çalışmasıyla karşımızda.

Sözü, müziği ve aranjesi kendisine ait olan 'Uyandığında' adlı eserine Buğra Küçük yönetmenliğinde klip çeken Serdar Seçme'ye, bu çalışmasında ünlü yapımcı Şahin Özer'den de çok büyük destek geldi. Basın ve PR çalışmaları için Nalan Ersoy ile çalışan sanatçıya, ilk klibinde genç ve yetenekli oyuncu Cemre Öktem eşlik etti. Yıllardır birçok sanatçı ve gruba stüdyo ve canlı performanslarda gitarist olarak destek veren Serdar Seçme, bu eserinde de gitar icralarını kendisi üstlenmiştir.

Türkçe sözlü rock müziğe yeni bir soluk getirmek için kolları sıvayan Serdar Seçme, bütün tecrübesini ve bilgi birikimini yeni eserler yaratmak için harcamaya devam ediyor. Ayrıca İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Serdar Seçme, şu anda Bahçeşehir Üniversitesi Ses Teknolojileri Bölümü yüksek lisans öğrencisi olup, tez çalışmalarına devam etmektedir.

 
Şarkı kulağa hoş geliyor. Emeğine sağlık. Klip biraz emanet durmuş sadece. Klip oyunculuğu ayrı bir yetenek gerektiren bir şey sonuçta. Yolun açık olsun.
 
Geri
Üst