Pedalını Göster Ey Turkrockcı :)

Pardon, hunharlıktan bahseden siz misiniz sevgili @nacho_grande_v2?

Yahu sizin man cave'i ilk gördüğümde ağzımı 15 dakika kapatamadım.

Maşallah diyelim. :D
İnan bana @bluesman in man cave' i ile boy ölçüşemez-ki kendisi benimkinde bulundu... Reyizin yedekte kalan ekipmanlar Şampiyonlar Ligi' nde direkt ilk 11 oynar. Bir de her şeyden önemlisi; ben ekipmanı seyrediyorum, o çalıyor. :D
 
Son düzenleme:
Bir de benden gelsin; ayda yılda bir olan sahneye bu şekilde gidiyorum. Artizlik göklerde, diğer türlü mini board kombinasyonlarımı da başka pedallarla yaparak gayet mutlu mesut yaşıyorum.

IMG_6300.JPG


IMG_6304.JPG


Bu da sahneden gelsin ;)

IMG_6463.JPG
 
Amfiyi ve tonunuzu yanınızda taşıyabilmek büyük artı gerçekten. Tonları da bana gayet güzel gelmekte youtubeda bile. Ama tabii gerçekte de denemek lazım da Türkiye'de hayal biraz şu anda.

Forumlarda footswitch ile kanal değiştirirken veya boost ederken kısa süreli gecikme olabiliyor gibi yorum okumuştum. Sizde benzer bir deneyim oldu mu?
 
Evet boyle bir gecikme soz konusu (sadece boost icin) ama benim problem ettigim bir sey degil zaten bu gecikme ongorulmus hatta sitesinde aciklamis:

When the BOOST is activated, the signal is muted for a short moment. Is that normal?
Since the signal path in the AMP1 is 100% analog, "popping" noises occur in various switching processes. Especially the boost function is very critical. Therefore the signal is muted for about 4 ms when switching the boost.
 
Ne aradığınıza ve ne duymak istediğinize göre değişir bu durum ama ben memnunum...
Clean kanalının "Volume"u biraz az gibi. Gain ile destekleyince de hafif drive'a giriyor. Clean kanalında "Gain"i düşük tutup out'a paraeq'yu bağlamayı düşünüyorum ;-]
empress paraeq'nun clean boost'unu çok sevmiştim.
Clean gerçekten çok onemli yoksa onune koyulan hicbirsey kar etmiyor. Bu ara preamp+cabsim revaçta bakalim iyi uygun bir ikili bulabilecek miyim.;)
 
Geri
Üst