Yasa Power Isolated

Bu metin açıklayıcı oldu mu?


  • Toplam oy veren
    8
Merhaba arkadaşlar, forumda konusu geçmis, bazı arkadaslarımızın soruları olmuş, bir başlık altında buluşmak adına yazıyorum.

Yasa Power Isolated, tüm çıkışları ayrı ayrı izole hazırlanmış, beş adet 9v pedalı besleyebilen, sağlam metal kutulu, özenle üretilmiş bir güç ünitesidir. Her çıkış 150mA'ya kadar besleme yapabilir ki bu mevcut 9v analog pedalların tamamına yakınını çalıştırabileceği mA seviyesidir. Sinyal zincirinize gürültü katmaz. Pedalboardunuzda gereksiz yer kaplamaz, gereksiz ağırlık yapmaz. 145 gr ağırlığı ve 3x6x11 cm'lik ölçüleriyle son derece minik bir "power supply"dir.

5 yıl garantilidir. Yasa Engineering ürünü satın alan müzisyenler bir sonraki Yasa Engineering alışverişi için %10 indirim kazanır.

Bizi instagramdan takip etmeyi unutmayın! Tüm sorularınız için sosyal medya hesaplarımızdan, web sitemizden, sahibinden.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Turkrock üzerinden gelen sorular başka arkadaşlarımıza da cevap niteliği taşıyacağından bizim için kıymetli. Biz ürünümüze güveniyoruz ve tercihinizi bekliyoruz. Taksitli alışveriş için sahibinden.com GET ilanımızı ziyaret edebilirsiniz.

Yasa Power Fiyat 250 TL.
YASA POWER ISOLATED - Efekt Pedalı ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 510222935

Yasa Power GET'le alış 275 TL.
Yasa Power Isolated - Güvenli E-Ticaret - Efekt Pedalı ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 525855378

Edit:
Yeni ürünümüz Yasa Pro Power çıktı. Yasa Power ile aynı boyutlara sahip yeni ürünümüzün satış fiyatı 450 TL. 1x18V 150mA, 1x9V 350 mA, 6x9V 150mA.
 
Son düzenleme:
merhaba...
merak ettiğim bir konu var:
strymon ojai'nin 24v thru çıkışı var. bu çıkıştan sizin güç ünitesini besleyebilir miyim?
bir de ürünün boyutlarını ve ağırlığını yazsanız???
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
merhaba...
merak ettiğim bir konu var:
strymon ojai'nin 24v thru çıkışı var. bu çıkıştan sizin güç ünitesini besleyebilir miyim?
bir de ürünün boyutlarını ve ağırlığını yazsanız???

Merhaba @ChordSolo

Strymon Ojai, power girişi olarak standart jak tercih etmemiş. Bu sebeple bir dönüştürücü kullanmak gerekecektir. Dönüştürücünün akıma bağlı gürültü oluşturması ihtimalini akılda tutmakta fayda var. Bilgi olarak geçeyim Strymon Ojai de Yasa Power Isolated da gürültüsüzlük konusunda iki iddialı markadır. Gürültü olursa dönüştürücüdendir.

Teknik açıdan ise bir sorun görünmüyor. 24W gerçekten yazıldığı gibi "thru" olarak akacaksa Yasa Power Isolated'ı besleyebilir. Kullandığınız pedalları bilirsek, mA değerlerini araştırıp daha isabetli bir çalıştırma oranı verebiliriz. Yine de öncelikle dönüştürücü konusu çözülmeli. Sadece kendi ünitelerinin birbirine bağlanmasını istiyor gibiler;)

Diğer sorunuzun cevabı; 145gr, 3x6x11 cm.
 
Geri
Üst