Black metal için ekipman ve gitar önerisi

Merhaba ben black metal çalmak istiyorum (mayhem veya burzum türünde ) fakat ekipmanlarım yetersiz kalıyor gibi ekipmanlarım şu şekilde

boss gt100 prosesör
marshall amfi
fender hss gitar.

Ekipman önerilerinizi alabilir miyim
 
Gitarla başlanabilir işe, belki biraz daha karakterli bir drive sunacak herhangi bir Ibanez, Jackson belki Schecter vb artık göze/kulağa hangisi hoş geliyorsa. Gerisi fazlasıyla yeterli olacaktır çünkü yanlış bilmiyorsam bu işi başlatanlar da klasik Marshall tonunu ellerinden geldiğince kirli bir şekilde boostlayarak yapıyorlardı bu işi. Ayrıca Mayhem, Burzum vb birçok grubun kayıt ekipmanları da internette bulunmakta, Google'a danışarak ulaşılabilir.

Ayrıca ülke BM piyasasında Jackson JS32'lerle bile dünya piyasasında adı anılacak işler çıkarak insanlar var, humbuckerlı herhangi bir gitar bile kurtarır bu yüzden, illa en pahalı modellere yönelmeye bile gerek yok.
 
Burzum albümünde kullandığı ekipman Peavey 23 ve 10 Watt Marshall pratik amfisi. Filosofem'de stereo sisteme fuzz pedalı girerek çalmış ve 30€ aldığı Weston marka gitarı kullanmış. Youtube kanalında yıllar önce izlerken duymuştum.
 
Bence de elinizdeki ekipman yeterli fakat görüntü olarak farklı birşey istiyorsaniz Bcrich ,Jackson, Esp-ltd, Schecter,Ibanez humbuckerlı bir gitar bakabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
biliyorum fakat çoğu kişi fender hss black metal için yetersiz kalıyor dedi

Fender HSS'nin manyetiklerini modifiye ederseniz gayet te şık olur. Mesela köprüye Seymour Duncan sh-6 Distortion, sap ve ortaya da Seymour Duncan Hot Rails neck versiyonu takarsınız, iş biter. Prosesörde de varsa Engl veya Mesa Rectifier modellemesi üzerine bir ton yazın. Amfi'ye de return girişinden bağlayın. Tamamdır.
 
Geri
Üst