Pınk Floyd Comfortably Numb Pulse solo cover bu merve kargaoğlu

Evet desteklenmeli. Hem de cinsiyet ayrımı yapılmadan. Kaldı ki benim şahsımca yapılan eleştirilerin büyük bölümü yaptığı sahtecilik üzerinedir. Kadın veya Erkek fark etmez.
Şeytan Allah benzetmesi ise bu kadının doğrudan şahsına yaptığım bir benzetme de değildir. Genel anlamda kullanılmaya çalışılmış bir ifade. Biz homosapienler arasında erkek tür olarak kadın türüne göre daha sığ düşünürken kadın türü aynı anda 500 hareket sonrasını düşünüp planlama kapasitesine sahip.
Örnek kendi annem. Babamla arada atışırlar mesela babam o konu üzerine o an aklına ilk geleni yorumlarken maşallah güzel anacım 3 dakika içerisinde babamın daha sonra söylemesi muhtemel 300 kelimeyi ekarte edebilecek her türlü cümle ve kelimeyi kullanır. Gariban babam da peki haklısın diyip çekilir. özünde düşününce de aslında annem babamın haklı olduğunu bilir ama işte kadın abi üstün varlık :) bu bağyanda o misal sindiremiyor olmalı ki artık her yolu denemiş.
Kadınlarımıza karşı yanlış anlaşılmaya da sebebiyet verdim ve veriyorsam da hepsinden tek tek özür dilerim. Ama gerçek bu :)

Süpersin hocam :) Yanlış anlaşılmayla mağduriyet yaratılmasına imkan vermeden örneklerle açıklamışsın:) Benim görüşüm de özellikle müzikte sanatta herkesin desteklenmesi lakin şu gitar dünyasındaki bir erkek yoğunluğu var, bizde çok daha fazla. Burada destek bir tık daha fazla olunabilir kadınlara. Önümüze kötü bir örnek geldi ama burada samimiyetle kendi çaldığı videoyu koysaydı, kadın erkek fark etmeden destek görüp belki de kendi bu şarkıyı çalabilecek hale gelecekti.
 
konservatuvar (tuar nasıl yazılıyordu lan bu) mezunu arkadaşlar vasat veya sağlam performanslarla çok düşüyor sponsorlu içerik olarak instagramda özellikle. ekmeklerindeler özel ders olayları vs. bir şey demiyorum da hırsızlık ayrı boyut. pandeminin etkileri diyelim.

heee evde sıçındırık gitar çalıp üstüne pozlara girip takipçi kasanlar varsa aranızda, cidden soruyorum... olm niye para veriyorsunuz instagrama? cidden merak ediyorum öbür güruhu da. hadi bu arkadaşlar ekmeğinde.

hırsıza hit kazandırmayın diyeyim. şu videoyu atayım, çünkü o bir hırsız ve hırsıza dersini verdik!!!! (tldr 2:45)

 
Merve hanım efendiden ders almış bir öğrenci kardeşimiz.


Neden böyle bir şey yapıyorlar ki, anlasilmayacagini mi düşünüyorlar? Hava atmak için mi nedir yani
Bunlari şikayet edeceğimiz bir yer yok mu arkadaşlar.
Gitar calamayabilirsin cok istersin ama yapamazsin
Yapiyormus gibi yapmak çok acı bir nevi hırsızlık, kandırma
Yazık ne diyeyim bilemedim
 
Geri
Üst