Kelepir İlanlar

Kargo muaf: 81 İl Valiliğine Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi Gönderildi

3. Zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları ile işletmeler (Havalimanları, limanlar, sınır kapıları, gümrükler, karayolları, huzurevleri, yaşlı bakım evleri, rehabilitasyon merkezleri, PTT vb.), buralarda çalışanlar ile ibadethanelerdeki din görevlileri, Acil Çağrı Merkezleri, Vefa Sosyal Destek Birimleri, İl/İlçe Salgın Denetim Merkezleri, Göç İdaresi, Kızılay, AFAD ve afet kapsamındaki faaliyetlerde görevli olanlar ve gönüllü olarak görev verilenler, cemevlerinin dede ve görevlileri,

10. Yurt içi ve dışı taşımacılık (ihracat/ithalat/transit geçişler dâhil) ve lojistiğini yapan firmalar ve bunların çalışanları,
11. Ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar
22. Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları,

fakat kargoya kendimiz paket götüremiyoruz sanırım? kurye çağırmak gerekebilir onun için.
 
aslında baya iyi geldi gözüme . hem manyetikleri hem de y anında ekstralarıyla . sahibin dediğine göre 12 k falan tutuyo fiyatı ama neden ucuzdan verdiğini açıklamış aslında .
gitarın orijinalinde bi sıkıntı yok ama ne yaptılarsa mi tellerinin biri hanya biri konya
 
Arkadaşlar merhaba,

Gitara uzun zaman sonra tekrar başlayacağım. Aşağıdaki linkteki gitarın bir kaç videosunu izledim baya hoşuma gitti ancak çok fazla konuyla ilgili tecrübem olmadığından ve internette DBZ ile ilgili çok bilgi bulamadığımdan almadan önce sizlere danışmak istedim.


DBZ ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar gitarla ilgili yorum yapabilirse çok makbule geçer.
 
Valla adamlar ürün tanıtımında bir Back in Black çalılmışlar ki oyyy oyyy. Gitarı tanıtıyorlar bununla
Gitarlardan anladığım söylenemez ama clean kısım hiç güzel hissiyat vermedi. Back in black kısmında ise ses sanki gitardan değil , duvara bir şey sürtüyormuşsun da oradan geliyormuş gibi . Bir de video atılma tarihine baktım da 2015 yazıyor , muhtemelen gitar 2015'ten beri mağazada elden ele deneniyor ama kimse almıyor seri numarasını inceleyin derim. Gitar kasası kalınlık olarak da bayaa ince bir gitar galiba ben gördüğümde maket falan sanmıştım :D
 
abi geri bildirimini 4 gözle bekliyoruz haberin olsun

Selamlar, burayı geç gördüm, ben rg570 black almıştım, gitar ter temiz geldi, en ufak bir çizik bile yok. Kılıfı olmamasına rağmen kargodan da temiz çıktı.. Bu arada ürünler mağazada açıkta olsa dahi aldığımız ürün sıfır ürün. Outlet veya defolu ürün almıyoruz, bir kusur olduğu durumda zuhal'e sorunsuz iade etmek gerekir diye düşünüyorum.

Bu arada gitar gerçekten çok güzel :)
 
SRV de 1500 $ a Eric Clapton Blackie var. Bugün fotoğraflarını istedim, çok temiz. Bi niyetlendim ama sanırım vazgeçeceğm. Piyasasını pek bilmemekle birlikte fiyatı çok iyi gibi geldi ne dersiniz?
 
SRV de 1500 $ a Eric Clapton Blackie var. Bugün fotoğraflarını istedim, çok temiz. Bi niyetlendim ama sanırım vazgeçeceğm. Piyasasını pek bilmemekle birlikte fiyatı çok iyi gibi geldi ne dersiniz?

Bence fiyat çok iyi, geçen sarı sitede görmüştüm tekrar baktım 2.elde fiyatlar yine müthiş, aynı gitar arasındaki fiyat farkı 10k :)

ivir13.JPG
 
Geri
Üst