Deniz Sayman Udemy Ders Videoları

Arkadaşlar elektro gitara başlayalı 1.5 ay oluyor ve bu süredir Selim Işık'ın ders videolarını izliyorum, ama şuan aklıma daha güncel olan 159tl fiyatlı toplam 4,5 saat süren Deniz Sayman başlangıç gitar eğitimi paketini almayı düşünüyorum önerir misiniz kullanan falan varsa? Bu arada sık sık indirime girdiğini görüyorum amacım indirimde almak.
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Deniz abi forumun aktif kullanıcılarından, uzun zamandır YouTube'da da aktif içerikler üretiyor, gitar eğitimi konusunda da tecrübeli bir isim. Bunun dışında spesifik olarak merak ettiklerini de kendisine sorabilirsin bence.
Aslında tereddüt ettiğim şey selim ışık videolarının üçte biri bitti geç kalmış olabileceğimden korkuyorum deniz sayman videolarına geçmek için. Bu arada o kadar aktif olduğunu bilmiyordum teşekkürler.
 
Ben Youtube videolarını izledikten sonra kendisinden bir kaç kurs aldım. Henüz açıkçası kurs videolarını izleme fırsatım olmadı ama YouTube'dakiler bile iyi bence. Diğer kanalların ve eğitimlerin değinmediği şeyler de var içerisinde. Pek pişman olacağını sanmıyorum. Bu arada Udemy kursları sürekli indirime giriyor, ben 30 TL civarı bir şeye aldım.
 
Udemyde o kadar pahalı degil girer indirime bir hafta oldu olmadı ben 27-28 liraya bir şeye aldım. Ek olarak kendi sitesi vardı orada aylık tüm eğitimler falan vardı abonelik tarzında.
 
Aslında tereddüt ettiğim şey selim ışık videolarının üçte biri bitti geç kalmış olabileceğimden korkuyorum deniz sayman videolarına geçmek için. Bu arada o kadar aktif olduğunu bilmiyordum teşekkürler.
1,5 ay dediğin süreç çok bir şey değil. O yüzden de tereddüt etmene yada korkmana gerek yok. Hani derler ya zararın neresinden dönersen kar kardır. o misal.

Deniz Saymanı şahsen asla tanımamakla birlikte 1 2 defa tvde bir yarışmada ve youtube üzerinde paylşatığı bilgilendirme videoları ile güzel işler yaptığına şahit oldum. Müzisyenliğine laf etmem.

Ancak almak istediğiniz videolar CANLI DERS şeklinde değilse ileride bir gün yine geleceksiniz burada " ya ben ilerliyemiyorum şudur budur falan" diye bir başlık daha açacaksınız. Niye ? ister yüzyüze ister canlı video konferans şeklinde verilen tüm eğitimde HOCA size anlık olarak üzerinde çalıştığınız teknik konuda bir hatanız olması durumunda müdahele edip doğru tekniği göstererek müdahelede bulunabiliyor. Ama video kayıtta bu mümkün değil. Ancak karşıdakini taklit ederek öğrenebiliyorsunuz.

o yüzdendir ki Deniz Sayman için alacağınız paket ONLİNE ve CANLI olarak verilecekse 160-TL çok güzel rakam haftada 1 saatten ayda 4 derse denk geliyor kesinlikle al. Kaçırma. Adı geçen kişiyide dediğim gibi kesinlikle tanımıyorum ama bilgilendirme videoları ve ele aldığı konular oldukça güzel.

Ama bu 160-TL sadece kayıtlı videolardan oluşuyor ise bilemedim. Tercih meselesi tabi ki. Gerçi adı geçen kişi bu forumlarıda aktif kullanıyor. burada postlarını ve videolarınıda gördüm. Hatta alım satım dahi yapıyor.
 
Ancak almak istediğiniz videolar CANLI DERS şeklinde değilse ileride bir gün yine geleceksiniz burada " ya ben ilerliyemiyorum şudur budur falan" diye bir başlık daha açacaksınız.
Canlı ders zorunlu değil. Yönlendirildikten ve çalıştıktan sonra neden gelip ilerleyemiyorum diye başlık açsın ?
Ben sanmıyorum ki canlı ders veren hocalar çıkıp şunu iddia etsin.
Tam tersine kayıtlı içerik yapmayanı neredeyse yok. Boşuna mı yapıyorlar :/
Bu tarz cümleler de moralini bozmasın. Sana bir katkısı olmaz şu cümlenin zaten. Çatır çatır yaparsın, imkanın olursa tabii ki canlı ders almanı da öneririm.
Yapman gereken planlı ve programlı olmak. Teorik kısım da çok önemli. Canlı derslerde de aynısı görüyorsun.
Kimse çıkıp farklı bir şey anlatmıyor. Sen öğrenmek istedikten sonra koklayarak bile öğrenirsin.
Deniz abinin güzel içerikleri var. Başlangıç için hazırlanan elektro gitar programı ile teorik programı takip edersen çok faydası olabilir.
Soruların olduğu zaman da soru bölümünden sorabiliyorsun diye biliyorum.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst