Elektro gitara başlayacağım bi yardım eder misiniz?

1- Acacagin ses miktarina gore degisir. Bunun yaninda gec saatlerde amfi ile calarsan illa ki duyacaklardir. Tabi binanin ses yalitim ozellikleri de onemli.
2- vala bir suru onerilecek gitar, amfi, pedal var. Senin maddi olanaklarin nedir?
3- internet uzerinden faydali ve mantikli bir cok egitim videosu ve kaynak bulabilirsin. Ama duyuşu gelistirmek icin giris seviyesinde de olsa enstrumana genel hakimiyet ve kontrol icin gozetmen bir ogretmen olmasi her zaman icin daha iyidir.
 
Simdi 2500 tl cok yuksek bir meblag degil. Bu yuzden bence ilk tercihin 2. El gitar olmali. Amfi mevzusu da derya deniz. Bu yuzden en azindan pratiklerini yapabilecegin 500 tl yi gecmeyecek bir amfi ve 2000 tl lik 2. El bir gitar bir sure idare edecektir.
Az once fiyatlara baktim da orta segment 2. El bir gitar bile 5000 tl uzeri olmus. Bu forumda ki satilik ilanlarina bir bak. Sari siteye falan dikkatli ol dolandiricilar orda cok fazla. Burda alisveris yapacagin insanin da profiline falan dikkat edip biraz arastirirsan saglam sorunsuz saticilar vardir.
Bursada durum ne bilmiyorum ama amfi konusunda sikinti yasarsan cuzi bir miktara amfilerini kullanabilecegin bir studyo bakabilirsin.
 
Ayri ayri yazmak cok uzun surecektir. Arama bolumune ' gitara yeni baslamak' yazip aratirsan daha once islenmis konu ve belirtilmis fikir ve dusunceleri okuyup kolaulikla bilgi edinebilirsin
 
Geri
Üst