glam metal tutarmı

Glam metal/power metal/heavy metal tutar mı türkiyede eğer grup bulursam veya kurup ustalaşıp bu tarz müzikler yapmak istiyorum 4 yıldır gitar çalıyorum ufak tefek bestemeler yapıyorum
 
Son düzenleme:
Bütün iyi niyetimle yanıt veriyorum:

1) On yıldan fazla süre üyeliği olan arkadaşları trol olmakla itham etmek berbat bir fikir. Hiç bir "trol", bir forumda on sene tutunamaz.
İnsanlar sizin başlığınızı trollemiyor. İşin aslı şu ki; insanlar sizi CİDDİYE ALMIYOR. Çünkü... Bakınız: 2. madde.

2) İyi niyetlisiniz, ama forumda pek çok şeyi hiçe sayıyorsunuz. Biraz durun ve düşünün. Türkçe yazım kurallarını ISRARLA hiçe sayıyorsunuz. 15 senelik başlıkları ISRARLA hortlatıyorsunuz. "Filanca tarz tutar mı ?" şeklinde başka başlıklar da var. Bunlara biraz bakın lütfen.

3) Glam metal ve power metal bambaşka şeyler. Ama ikisinin de Türkiye'de ciddi bir dinleyici kitlesi yok. Fakat eğer siz gerçekten bu müzikleri yapmak istiyorsanız, bu sizi durdurmamalı. Diyelim ki birisi çıktı ve "bu müzikler tutmaz" dedi. O zaman başka bir tarza mı yöneleceksiniz ? Hem de hiç tanımadığınız birileri forumda öyle yazdı diye ??? Borsada yatırım yapma kafasıyla olmaz bu işler zaten. Bu müzikleri seviyorsanız, peşinden gideceksiniz. Gerisi hikaye.
 
Geri
Üst