İstanbul KADIKÖY'DE ETKİNLİK DAVETİ

jalapeno

tursukapagi
Selam müzik sever dostlarım. Uzun bir süredir aklımda olan bir fikir var ve neden olmasın diyerek şimdi sizlere danışmak istiyorum.
Yarın akşam saatlerinde hem tanışmak hem çalıp söylemek kısacası hoş vakit geçirmek adına herkesin enstrümanını kapıp geldiği bir buluşma düzenlesek katılmak ister miydiniz.
Katılmak isteyen dostlarımız kendilerini belli eder ve fikirlerini belirtirlerse çok sevinirim.
Ben olmasam bile en azından Kadıköy'de yaşayan ve böyle düşünen insanların birbirlerini bulabilmeleri açısından etkili olabilmesini umuyorum.
Görüşlerinizi belirtin lütfen teşekkürler.
 

Merhaba, ben ara ara arkadaşlarımla piknik yapmaya moda sahile gidiyorum akustik gitarımla. Siz de eğer enstrüman çalıyorsanız orada bir buluşma ayarlayabiliriz
 
Evet hafta sonuna denk getirelim. Bir de akustik müzik repertuarı belirleyelim, herkes biraz bakarak gelsin çok keyifli olur. Ben son zamanlarda Nouvelle Vague grubunun müziklerine çok sardım. Var mı bilen dinleyen?
 
ben son zamanlarda gitarla çaldığım şarkıları yazayım:
- Shape of my heart (sting)
- Fragile (sting)
- Jigsaw falling into place (radiohead)
- Envai çeşit kenan doğulu
- Kiss of Fire (hugh laurie)
- Don't be so serious (low roar)
- In a manner of speaking (nouvelle vague)
- Dağlar dağlar (barış manço)
 

Geri
Üst