Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Arkadaşlar bir kullanıcı hakkında yorum yaptığınızda o kişinin bundan haberdar olmasını istiyorsanız kullanıcı adının başına @ işareti koyabilirsiniz.

Örnek:
Kod:
@replicant

Bu şekilde bahsettiğiniz kullanıcı aşağıdaki örnekte gördüğünüz şekilde bildirim sistemi aracılığıyla haberdar edilecektir.

Capture.PNG


Bu özellik tüm forumda geçerlidir fakat özellikle bu başlıkta faydalı olabileceğini düşündüğün için buraya yazmak istedim.
 
warsavas'a çok çok teşekkür ediyorum. Kucağında bebeğiyle hiç üşenmeyip hemen kargolama yapmasından dolayı öncelikle çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca sıfır bir Line6 Pocket Pod alsam bundan daha temiz çımazdı herhalde. Tekrar tekrar teşekkürler.
 
dieducktick nickli Yusuf abime Ibanez SZ520FM sattım dün itibariyle. İki taraf için de iyi bir alışveriş oldu. Yardımseverliği ve iyi niyeti için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum burdan.

Beni evinde misafir edip böyle güzel bir gitara sahip olmama vesile olduğun için asıl ben teşekkür ederim Mert. Hatta bir teşekkür de böyle bir gitara burun, kıvırıp abuk sabuk gitarlara yönelen bünyelere gelsin :D
Strat da strat diye yola çıkan, custom gitar yaptırmaya kadar coşan bünyemi bu gitar serinletip sakinleştirdi :D Sağol tekrar tekrar...

Mertakgun90; İzmirli, temiz yüzlü, kendi halinde ve oldukça güvenilir bir arkadaşımızdır. Güvenle alış veriş yapabilirsiniz...
 
Komikhocuk nickli serdar arkadaşımızla güzel bir takas gerçekleştirdik,sorunsuz oldu,iyi günlerde kullanması dileğiyle.
ayrıca northerner nickli hamza arkadaşımızla sorunsuz bir alışveriş yaptık,gayet güzel kargolamış,herhangi bir problem yaşamadım.Teşekkür ediyorum.
 
tripodlife kullanıcı adlı Tufan arkadaştan Zoom g7.1ut aldım. Kutusu ve tüm içeriği ile (hatta fazlası ile :) ) sorunsuz alışveriş, sorunsuz iletişim, sorunsuz teslimat.
Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum...
 
tripodlife kullanıcı adlı Tufan arkadaştan Zoom g7.1ut aldım. Kutusu ve tüm içeriği ile (hatta fazlası ile :) ) sorunsuz alışveriş, sorunsuz iletişim, sorunsuz teslimat.
Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum...

Ben de aynı arkadaştan ibanez sz320 aldım. dieducktick'in dediklerine aynen katılıyorum. Hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. :)
 
AKINROLL nickli Akın ağabeyden efsane bir Telecaster almıştım. Arada kalan borç için anlaştığımız tarihte(bugün) parayı gönderdim. Umarım memnun kalmıştır.

powerseller26 nickli Utku abiden de Cort Garage 2 aldım. Onla da yine 2 hafta önce bugüne randevulaşmıştık. Ona da parayı söz verdiğim gibi bugün gönderdim.


Umarım sizler de memnun kalmışsınızdır. Her şey için ayrı ayrı teşekkür ederim.
 
Komikhocuk nickli arkadaşımdan Boss NS-2 aldım. Pedal gerçekten dediğindende temiz çıktı. Ufak bir kargo problemi yaşadık. PTT kargonun hatası yüzünden pedal elime 3 ay sonra geçti. Bu esnada kendisiyle iletişim içindeydim saolsun çok ilgilendi kendisine güvenim daha da arttı:) Kendisi gerçekten güvenilir biri ve ilgisinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılar. Pedal canavar gibi :)
 
Geri
Üst