Dostlar Arası Eğlencelik Sataşma Başlığı

çalgıcıların sataşmasından biz de nasibimizi aldık he :)
hacı bu forumda eskiden başlı başına bir spor forumu vardı, acaip te rağbet görüyordu, biz de sporseverler olarak başka yerlerde lümpen tartışmaları çekeceğimize birçok takımı tutan ama düzeyli tartışmayı bilen rokçular olarak burda spor konuşmaktan son derece keyif alıyorduk.
forumun yeni haliyle beraber spor forumunu komple kaldırdılar, bir nevi tasfiye ettiler aslında bu konuyu ve bunu konuşan insanları, her telden diye birşey açıldı, ilk başlarda yine yoğunluklu olarak spor konuşuluyordu ama sonra aklına gelen herşeyi konu başlığı haline çeviren kimseler burayı adeta başlık keşmekeşine çevirdiler.
şimdi eskiden koca bir forumu olan spor bölümünün burada bu gereksiz başlıklardan ötürü konuşulmamasına tepki gösteriyoruz haliyle. biz demiyoruz ki sadece spor konuşulsun.
diğer arkadaşları bilmem ama benim anlamadığım hadise şudur, orda koskoca müzik aletleri,v.s. başlığı var, orda niye konuşulmuyor hacı bu tel,amfi,fender olayları, forum var orda yani. bakın şu son 2 haftadır bu gibi aletler hakkında açılan yerli yersiz başlıklara bakın, bazıları çöpe bile atıldı adminler tarafından.
anlatabilmişimdir umarım neye tepki gösterdiğimizi, sağlıcakla kalın ;)
 
Oyy, @josephking, dur yahu. Beşiktaş başlığına yazacaktım ama maksat yanlış anlaşılmasın diye buraya yazdım. Hani "Dostlar Arası Eğlencelik" dedik, "Kafa Veya Kalp Kırmalık" demedik. Ciddiye alıp ta darıldıysan, gücendiysen üzülürüm valla.
 
yok yok darılma gücenme yok, meramımı anlatıyorum sadece, yoksa sen yine takıl, sataş, sorun yok ;) :)
Beşiktaş başlığının 2. sayfaya düşmesine bozuldum biraz ama :)
 
@OsmanBurak Abi şöyle bir hadise yaşanmış bu arada: :D

RMGka.jpg
 
İşbu sataşma Beşiktaş JK-1903 başlığı sebebi iledür:
Eeeyy @josephking eeeeey! Adama bakınız hele! Bir de başlık ikinci sayfaya düşmüş kızıyor utanmadan. Bura "Dop depenleri ve dop depenleri sevmekten gafayu gırmuşları destekleme forumu" mu leyn? Valla çağırırım ant reyizi ha! :D
Aman abiii , ben ağzımın payını aldım! Şakayla bile olsa Sataşır mıyım hiç bi daha öyle futbolcu tayfaya! Kendimi ölümden dönen kahraman bi savaşçı gibi görsem de, aslında daha çok yanlışlıkla Adanalı'lar kahvehanesine girmiş Laz uşağı gibi kaldım :=)
 
O degil de bu askerlik benim icimde derin izler birakmis, hergun kral tv izlemekten muzikal zevklerim anca toparlaniyor, bu sarkiyi sak diye arayip buldum, eee ihlamur gibi bir agaci bundan dolayi seviyor olabilirim sanirim.
 
Hayır LP'lerin üst kapak bari ıhlamur olsa teselli vermeye çalışacağım hatta #direnıhlamur diyeceğim ama, o da maple be arkadaş! Nerden tutsak elde kalıyor mesele. Neyse Osman'ım, olmadı burada görüşebilirsek artık üstüme kazara kola falan dökmüş gibi yapıp hırsını alabilirsin :D

Ama itiraf edelim, her ne kadar aslında bir Strat sever olsa da, LP de Steve Amca'ya yakışmış, o bile bu cazibeye karşı duramamış hani :)
 
antbalci; naptın öyle yaw, bizi adam yiyor gibi göstermişsin :) bizi futboldan başka birşey konuşmayan lümpenlerden mi görüyon :)
Sözlerime cunta zamanında bile darbeci generallere posta koymaktan çekinmeyen Arjantin'li büyük futbol adamı Cesar Luis Menotti'nin sözleriyle bitiriyorum: "Sadece futboldan anlayan futboldan da anlamaz."
 
Noelyo Baba bu Christmass'ta maun ağacından AlNiCo5'li Ibanez getirecekmiş duyduğuma göre berikine :D

@izzzyy @OsmanBurak İstanbul'a gelecekti güya, son gelişmeler nedir bilmiyorum. Geldiğinde veya gelmese de Kadıköy'de falan bir toplaşalım mı ne dersin?
 
Geliyoruz yahu, Istanbul'da evsiz yurtus degilim aile avrupa yakasinda mukim. IDO da calisiyor hamdolsun, caktim mi deniz otobusunu Kadikoy'de alirim solugu. Az kaldi zaten, ucak biletini alinca yazisiriz da. Yalniz bu mesajin hicbir yerinde satasma yok o vakit kaldirilsa belki daha iyi.
 
Geri
Üst