turkrock.com

CAJEMIR
CAJEMIR
Kapitalizm bizim algımızı bile mi düdüklüyor?
CanTe
CanTe
Telefon dünyasında Nokia gibi :D
CAJEMIR
CAJEMIR
Hadi Nokia kendini bitirdi el değiştirdi falan. Ama Boss elinden geleni de yapıyor yani:)
Spectral Fiend
Spectral Fiend
Yapmıyor elinden geleni bence. Bir sürü firma gerek el yapımı gerek kendi üretimi komponentli ürünler üreterek yeni soundlar çıkarıyorlar. Sadece delay, sadece reverb üzerine gibi. Boss hala neyi çok satarım peşinde, yenilikten çok kolaylığa satışa bakıyor..
Onur Yahya Öner
Onur Yahya Öner
Hiçbir pedal markasını bu şekilde değerlendirmemek lazım şahsi kanaatimce. Her markanın iyi olan bir modeli veya "birbirleri ile uyum içerisinde çalışan" modelleri mevcut.
  • Beğen
Tepkiler: tunckk
CAJEMIR
CAJEMIR
Boss'un şu anki ürünlerinden 1 tane alternatifsiz veya türünün en iyilerinden diyebileceğiniz var mı? Konum olarak en benzeyen rakibi EHX'te bile bu tarz aletler var.
hackeiommi
hackeiommi
Boss Roland'ın ürünü. Roland bir sürü dalla ilgileniyor. Boss da artık oturduğu ve belli bir satış istikrarı olduğu için pek kasmıyorlar bence.
Grimreaper21
Grimreaper21
Mxr tarafından tokat manyağı yapıldı boss :/
M
mego1
Boss'un hala cok iyi pedallari var. Tu3 tuner endustri standarti. Delay pedallari zaten cok iyi ki bir de DD500 cikti. Uber guzellikte synth pedali mevcut. BD-2 hala cok severim. Eskiden Metalizer diye pedali vardi, hala satisa konuldugu an gidiyor. Pitch Shifter pedallari Whammy'den iyiydi. Boss kotu diyen once bir karsima gelsin.
Geri
Üst