Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler cevabınız için, pedallar ile arası nasıl. Bir ts ile orta karar bir gain skalasına erişilebilir mi? Kws olsun jonny lang olsun istediğim ton ve sertlik onlardan ibaret..
Bende 10x var pedallarla arası gayet iyi.10c klasik tonlarda size daha geniş seçenekler sunacaktır ayrıca thr10 daki lead ve crunch kanallarını pek beğenmedim tuşe duyarlılığı yetersiz geldi.Bir od ve fuzz pedalı eklerseniz setupa istediğiniz gain seviyesine ulaşabilirsiniz.İlk para bulduğumda 10c de almayı planlıyorum.Ancak hatırlatayım 10c üzerinde normal delay yok echo var diğerlerinden farklı olarak.
THR10x kullanıyorum, mü kem mel bir alet. Higain olarak aşırı tatmin edici, clean'ler de keza öyle. Crunch ayarlamak zor olsa da ayarlayıp kaydettim, keyfime diyecek yok. Ayrıca USB ile Mac'e bağlı sürekli müzik dinliyorum, flat bir sesi var ve çok doyurucu. 10c modelini denedim, bana yetmedi Drive açısından. 10 ise çok aradaysanız daha iyi seçim olur.
Ha bu arada THR10x almadan önce Mark IV ile birlikte çok güzel bir setup'ım var, Wampler/Voodoo Lab/HBE/Xotic/Zwex gibi butik markaların pedallarını kullanıyordum. THR10x'ten sonra evde çalan biri olarak hiç bir pedala ihtiyaç duymuyorum, wah hariç. Bilgisayara bağlayınca Delay/Reverb çok detaylı ayarlanabiliyor. Aynı şekilde Noise Gate on/off, Compressor on/off, kabin seçme gibi farklı özellikler de var.