turkrock.com

emrebozkurt800
emrebozkurt800
kısaltmalar kullanmak durumunda kaldım kusura bakmayın. Yeni arkadaşlara bakıyorum ama çoğunuzun dinlediği mid-scoop'lu gitar tonları lead gitar tonu için pek uygun değil. Bence alet edevata para yatırmak yerine, paranızın yettiği iyi bir gitar ve amfi ile tuşenizi geliştirmeye bakın derim. Naçizane fikrim. Selamlar.
nothingman
nothingman
Merhaba. Elimden tonla ekipman geçti, bir çoğu standart üzeri kalitedeydi, şunda bu devre kullanılmış, bak bunu şu kullanmış, o pedal olmadan bu şarkıyı çalışmam vs. demek yerine çalışsaymışım keşke. 1-2-3-4 egzersizini dahi yapsam şuna kafa yorduğumdan daha verimli vakit geçirirmişim. Bu işe yeni başlayan arkadaşlar umarım kulak verir bunlara. Elime geçen hiçbir ekipman beni daha iyi gitarist yapmadı.
Wasp
Wasp
Yapmaz ama tuşeye güzel cevap veren lambalı bir amfi tuşenizi geliştirir net. Hep prosesör çalmış biri lambalı amfiye geçince bir dumur olur önce.
PASLIBEYLER
PASLIBEYLER
hocam yani demek istediğiniz adam gibi bir gitar ve amfi alıp gitar çalımına yoğunlaşmak.
K
KoNt87
Sap işçiliği çok iyi olan rahat edebileceğiniz bir gitar, clean tonları memnun eden bir amp ve ortalama bir drive pedalı olmalı bence de. Ayrıca günde 8 saat teknik çalışmaktansa 4 saat doğaçlama 3 saat dinleyerek şarkı çıkarma, 1 saat de çay kahve daha iyi olabilir :)
Geri
Üst