turkrock.com

EMM
EMM
Closed Back ya da Open Back olayı nasıl bu kabinlerde? Aratmaya üşendim şimdi, ona göre bir fark olabilir. Ya da kabin ağacından/büyüklüğünden kaynaklanan bir fark olabilir olursa. Ben olsam v30'lu Harley Benton alırım, kalan paraya da pedal alırım.
markosegueda7819
markosegueda7819
Aslında kendi eşlenik 112 kabini var bende.( Ht Metal 112) Kabini değiştirsem biraz fark yaratır belki diye düşünmüştüm.
EMM
EMM
v30 fark yaratır elbette, HT112'de Blackstar'ın kendi speaker'ı var sanırım. Bende zamanında HT Venue 112 vardı, onda Celestion vardı ve büyüktü baya. HT1, HT5 ve Mesa Boogie Mark IV ile kullanmıştım, iyi kabindi baya.
EMM
EMM
Bu arada büyüktü dediğim, kabinin ebatları. Yoksa speaker 12". Yanlış anlaşılıyor... :)
EMM
EMM
Öbür sorunun bereketini kaçırmayayım, buradan yazayım. V30 alıp kendin de takabilirsin, değiştirebilirsin. Sonra elden çıkarman da zor olmaz V30'u. Kabinin dinamiklerinden memnunsan, yani rezonans diyebiliriz, frekanslarda bir sorun yoksa, basslar-hacim falan yerindeyse güzel olur.
Grimreaper21
Grimreaper21
Bugün mesanın binlerce dolarlık traditional slant kabinleri bile v30 celestion kullanıyor. Şahsen v30 eq'sel olarak biraz scoop dağıtıyor sesi. Blues ve metalde kullanılmasının sebebi bu
Grimreaper21
Grimreaper21
Yazdan beri başlıklarını konularını görüyorum. Hala istediğin distortion tonunu elde edemediğini düşünüyorum. Bunun bir sebebi de dinlediğin şeylerin genelde üst üste bindirilmiş onlarca kayda, masteringe ve en önemlisi mikrofonlandırılmaya sahip olması
Geri
Üst