turkrock.com

EMM
EMM
Nostalji... Eskiden buradaydık, şimdi aynı sitede MSP board'ları kesiyoruz. Hayat işte... Analogdan dijitale...
SilverSky
SilverSky
Ayni meslekteyiz sanirim. TI a http://www.ti.com/product/dm388 yuzunden deli gibi saydirmisimdir. Hayattan soguttu. Hatirladikca sinirim ziplar. Ve fakat kader iste Amplifier icin donduk dolastik yine TI a yapcek bisi yok :)
  • Beğen
Tepkiler: EMM
EMM
EMM
Siz sanıyorum hardware ağırlıklı çalışıyorsunuz. Ben hızlıca embedded tarafına kaymak istiyorum, yazılım ağırlıklı olmak üzere. MSP board'larına can kurban, alıp IAR ya da CCS'de, en kötü Energia'da programlama yapıyoruz. Master ağırlıklı olarak böyle geçti.
SilverSky
SilverSky
:) Tam tersi embedded yazilim benim de C, C++. Hardware bilgim sematikten ileriye gitmez. Analog dan da malesef cok anlamiyorum. Pasif elemanlarla yanip sonen lamba yap deseniz kitabi acmadan yapamam. Ama aynen sizin gibi verin bi PIC disco yaparim. Simdi de vakit gecirmek icin amfi yapmayi dusunuyorum bakalim tasarim asamasinda daha. Kafada bu tarz bi proje olmayinca cok slklLlyorum
  • Beğen
Tepkiler: EMM
SilverSky
SilverSky
Msp lerle calisma sansim olmadi fakat methini duydum. Low power isteniyorsa TI bir numara halen. Fakat video processing isinde baya bi geride kaldi malesef
  • Beğen
Tepkiler: EMM
EMM
EMM
Valla ben de yazılım tarafına kaymaya çalışıyorum, image processing'le başladık, bir yandan da MSP board'lar üzerinde çalışıyoruz. Low-power olayı önemli işte dediğiniz gibi, bu sayede vending machine-LED gibi yeni nesil lüks tüketimde kullanılabiliyor. Ampli yapma işi de güzel, analog bigileriniz tazeyse özellikle çok güzel olur :)
Geri
Üst